Balza

Vse o modelih letal : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: blisk

Balza

OdgovorNapisal/-a klemen » 09.08.2004, 22:18

Zdravo!
Mene zanima kje v MB bi se dobila balza, ker to je zame en velik problem oz. kje jo Mariborčani kupujete.Pri Čipu je nimajo vedno, ko pa jo imajo pa je enkrat dražja kot pri Mibo :shock: Nekaj sem slišal da bi se jo dalo kupit pri Aviotech d.o.o. na Ptuju.Mogoče ve kdo kakšne so kaj cene tam, če se jo sploh da dobit?
Upam da mi boste pomagali.

lp
klemen
:lol::lol:----Virtualni pilot-----:lol::lol:
klemen
Naš človek :)

Kraj: Maribor - Šentilj

OdgovorNapisal/-a grega » 09.08.2004, 22:59

Aviotech, ali boljše g. Praprotnik ima baslo vedno na zalogi. Popolnoma vse dimenzije. Ima tudi smolo, tkanino, vezano ploščo, še celo lepila če se ne motim, pa tudi letvice(po naročilu) ... Najdeš ga pa skoraj vedno. Nahaja se nasproti perutnine.

Cene mislim da so zelo ugodne.

Pa še v čipu sploh imajo kaj modelarskega? Na žalost tiste trgovine več ni. :(
Lp, Grega
Uporabniški avatar
grega

Kraj: Ptuj - okolica

OdgovorNapisal/-a klemen » 09.08.2004, 23:07

Aha, hvala grega!
Ja saj v čipu že ene pol leta nisem bil, ker se mi ne splača.
Letvice pa torej moreš naročit, a bi mi naredil samo enih 5, ali dela samo večja naročila.A je to njegov mail :?:
info@aviotech.si
Če pa ni ,pa mi prosim napišeš mail, da se malo bolj pozanimam.
Hvala ti še enkrat, ker mislim da nisi pomagal samo meni ampak še marsikomu iz okolice MB-ja.

lp
klemen
:lol::lol:----Virtualni pilot-----:lol::lol:
klemen

Kraj: Maribor - Šentilj

OdgovorNapisal/-a grega » 09.08.2004, 23:17

Kluba Aviotech več enostavno ni. Vsaj tako mi je pred kakim tednom dejal g.Praprotnik. Prostori tega "kluba" bi naj bili kar pri njem doma. Fantje pa baje veliko letijo samostojno v Moškanjcih.

Po moje ti bo naredo tudi 1 letvico, če boš želel. Jaz k njemu hodim že kar nekaj časa, in me še nikdar ni razočaral. Ima pa zelo dober les - tudi različne razreze le tega.

Tisti mail pa ni dosegljiv, verjetno zaradi zgoraj napisanih stvari. Obstaja pa telefon: nahaja se na aviotechovi domači strani.
Lp, Grega
Uporabniški avatar
grega

Kraj: Ptuj - okolica

Vrni se na Splošno..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov