Napisal/-a luigidon » 28.08.2004, 22:46
No, jaz mislim, da sem lahko še najbolj zadovoljen z današnjo tekmo:) Res da moj uspeh temelji na mnogih dejavnikih, pri katerih nimam čisto nič zraven. Zato najprej hvala Mihu za posojene celice GP 1100. Stvar seka, ampak 1300 pa še vedno niso vredne. Zato bomo znižali ceno, pol nam bo pa vsem sekal:)))
Ja prvi turnus je bil najtežji. Ker nisem vedel kaj nas čaka in ker je bilo potrbno dat vse od sebe. Zelo sem se trudil v prvem turnusu, le prekmalu sem se spet odločil, da je dovolj. No ja, bilo je dovolj za fly-off.
Drugi turnus sem šel vozit bolj za hec, pa sem vseeno videl, da sem kljub teu, da je bil polet še enkrat krajši dosegel dober rezultat v primerjavi z drugimi. Potem fly-off je pa zgodba zase. Minute so tekle počasi, ko ti jih odšteval. Ko sem mislim, da sem že najmanj 20-25 miut v zraku je sodnik rekel: 10 minut. Mene je pa vrat bolel že kot strela. Potem pa še en šok. Kmalu zatem se je termika razblinila. Vsake toliko časa je mimo pripraval balonček. Zato sem pokuril vso baterijo do konca. Nisem si mislil, da lahko prilezem do tretjega mesta. Potem sem se trudil ujeti Mitja, pa ni mi uspelo in kar naenkra je bil Mitja na tleh pred menoj. No, pred tem sem slišal še en pok in videl Jožetov model, ki leti proti tlem. Vmes se je še enkrat slišal prvi pok, potme pa še drugi. In v zraku nas je bilo zelo malo še. Ko sem se trudil iz motorja izstisnit še zadnje moči, je Mitja pristal in potem sem še moral še bolj potrudit, ker sem s kotičkom učesa ujel, da je bil dober pristanek. Ok, še štirje smo v zraku. Vidim Mr.CD-roma, ki pristaja, jaz sem pa tudi že čisto pri tleh. Pristane pred menoj, ampak v tem trenutku se tudi jaz že trudim, da bi pristal v center. S kotičkom učesa sem ujel, da je Mr. CR-rom pristal v zadnjem polju. Trudil sem se na vso moč, da bi prišel v kvadrat in odletel čez, potme pa so baterije zbrale še vse preostale atome in pognale motorček nazaj proti cilju. Ponovil sem pristanek in za las, res za las ujel kvadrat. Ltlo se je namreč ustavilo točno na robu. Pa sem si mislil, zdaj je pa konec. Mr.CD-rom jne zagotovo dobil več točk kot jaz. Potem pa sem videl, da je žal dobil za pristanek nič točk. In veselje se je lahko začelo.
Lahko le še čestitam McGayverju, Kroku in seveda tudi vsem ostalim. Žal mi je za polomljene modele, ampak tudi sam sem jih že nekaj zbil, pa so mi vedno rekli, da je to pač del modelarstva. Gremo naprej z boljšimi modeli.
Hvala vsem za čudovit dan in komaj čakam na naslednjo tekmo F5j v Kamniku 11.septembra:))))
Se vidimo.....
lp
matjaz
-------------------------------------------------------
Uspeh je za drzne....