MC GAYVER napisal/-a:15X10 vrtim
Pardon. Pomota.
Moderator: blisk
Robi napisal/-a:Vombat napisal/-a:Je potem 150W dosti za F5j model?
Če bi iz 400-ke iztisnil 150W bi naše F5J igrače šle navpično pokonci 100km/h.
MGM-a pa nikar ne kupuj, ker če ima to MckAjvar, potem že ne more biti ne vem kako dobroŠala!
LP,
Robi
Kroko napisal/-a:Na kakšen način pa se pri Cosmotechu pritrdi zobnik na os motorja?
Vombat napisal/-a:tnx. Dajte mi še povedat, ker sam nisem še nikoli naročeval iz tujine, koliko je približno poštnina (recimo za tega Strata) in pa če se kaj razlikuje poštnina če naročiš iz avstrije ali iz nemčije ali recimo iz velike britanije? Vsi smo v EU, samo razdalje so daljše. Je potemtudi dražje?
LP
Andrej Petrovčič napisal/-a:Nekaj me bega že par mesecev.
2. Ima kdo podatek koliko podmladka smo z našim navdušenjem zbrali za drugo leto? .... al se samo 'starci' igramo![]()
Robi napisal/-a:Andrej Petrovčič napisal/-a:Nekaj me bega že par mesecev.
2. Ima kdo podatek koliko podmladka smo z našim navdušenjem zbrali za drugo leto? .... al se samo 'starci' igramo![]()
Ta mladi so verjetno pogruntali, da idejni vodja te discipline nikakor ni resen glede udeležbe ne tekmah in srečanjih F5J in so se verjetno odločili, da "ta starih" že ne bodo posnemali in so se lotili kake druge stvari.
Andrej oprosti, ampak če te že zraven ni, bodi vsaj tiho in ne pametuj!!!
Robi
Andrej Petrovčič napisal/-a:
Navalite ....
Andrej
rock napisal/-a:Ja ena, ki vsekakor drži. Kje so Mariborčani. Če tebe ni ni nikogar. Ves čas ga sirjete z elekro motorji, zdaj vam pa kao razvoj F5J-400 dela težave.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Ne vem če ima kdo še več akujev kot vi. Verjetno samo Holc.
Kje sta STEEM, MEJACH. Že od prve tekme dalje imata najboljša modela. Na zadnji tekmi na Blokah je še Kovač dokazal, da ima odličen model. Če samo pomislim od kod se je pripeljal nazaj. Kako višino v stratosferah sem pa jaz potreboval, da sem prišel nazaj.![]()
![]()
![]()
Ja te stvari jaz opazim na tekmah. Tistega, ki ni, pa pravim, da zelo težko pove karkoli več.
Mariborčani. Ste najglasnejša in največja družba.
Ko pa je potrebno pokazati rezultate ste največja "tiha" družba.
zamislite se......
lp, rok
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov