Hi!
Bil vceraj na mitingu. Morem recti, da so se organizatorji zares potrudili. Ni bilo nobenega cakanja nastopov. Vse je potekalo gladko. Najbolj pa moram pohvaliti komentatorje, ki so za razliko od onega v Ptuju vedeli za kaj se gre na mitingu. Vreme je hvalabogu zdrzalo do konca.
Impresionirali so me frecce-ji z zelo natancnim letenjem. Dobra sta bila tudi romuna z ekstrama 300 in njun pajdas kot solist. Zanimivost morda da je bil solist star 26 let in ima ze naletenih 450 ur. Dober je bil tudi turski dvokrilec, za katerega sem najprej mislil da je pitts potem pa sem videl da to ni in se zdaj ne vem kaj je to bilo zaeno letalo. Kakor koli pilot je pokazal dober program z se bolj dobrim zakljuckom na tleh (tako kot romunski solist). Dober in hkrati najbolj glasen je bil mig 21, ki se je se malo izzivljal sploh v prvem preletu, ki ga je zacinil se z dodatnim zgorevanjem, kar je imelo za posledico bolecine v usesih mojega kolega, ker je pozabil odpreti usta in jokanje malih otrok, ki so bili okrog.
Tudi g. Pirc s svojim galebom je prikazal lepo letenje in sploh zanimiv je bil tisti oster zavoj, ko je letalo skoraj ves zavoj letelo na noz.
Ti so se mi najbolj vtisnili v spomin, ceprav so bili dobri tudi ostali. Kot naprimer pc6 slovenske vojske, ki je pokazal zakaj potrebuje vzvratna ogledala (ja za voznjo rikverc vendar). Pilot je letalo kar rikverc parkiral nazaj na svoje mesto ob pisti.
Posebnost pa je bilo tudi ultralahko akrobatsko letalo Pionir 330, katerega posebnost je da ima motor s samo 100 konjskimi mocmi in porabo 15 litrov na uro (tisti dvokrile prej zna potegniti tudi do 180 litrov na uro).
To bi bilo iz moje strani. V glavnem sem bil zelo zadovoljen z mitingom. Se moji punci je bil zelo vsec

. To pomeni da je res moralo biti v redu.
Lp Bostjan