CAR! Vi ste bili VI, MI smo pa sedaj MI, pa če nebi bilo Interneta sploh drug za drugega nebi vedeli!
Sicer sem pa jaz svoj prvi motorček z notranjim zgorevanjem na modelu letala na U control prižgal že leta 1974, če pomislim...tudi 30 let je tega.
Tako da tudi ti ne smeš kar tako nakladati...tudi za nami je dolga zgodovina. Samo včasih je bilo težko napraskati denarja za RC opremo, zato se nikoli nisva videla na tekmah. Jaz sem namreč imel model pripet na dve vrvici. A to ne pomeni da sem zato slab modelar.
Očitno so bili tvoji dovolj premožni da si prišel na tekmovanja.
Ravno zaradi denarne stiske sem se moral veliko naučiti izdelati sam. Zato mi je največji izziv skonstruirati, izdelati in leteti z modelom po lastni zamisli. Če pogledaš modele F5J ni noben "baukasten"...v vsakega je vloženo veliko truda in znanja posameznih modelarjev. In vsi svoje znanje delimo med seboj. Za razliko od tebe (ki si tak CAR) ki nam deliš samo neke blodnje namesto konkretnih napotkov.
Toliko sem imel za izkašljati, ker me razkuri, če me nekdo ki me ne pozna začne nekaj učiti, pa ga skozi nejgovo "predavanje" ne prepoznam kot učitelja...
LP Mitja
P.S.: še vedno pa ne vem kam bi te "prpopal"