Napisal/-a frcac » 04.10.2004, 17:14
Živjo.
Lepo je če je na modelu prozorna kabina - torej pramodel iz stirodura + kuhanje plastenke v vodi kot je v TIM napisal Mitja ali pa na enak pramodel (ali pa iz balze) potegnjena čez folija, segreta v pečici ali z vročim fenom.
Tako kabino sem na svoji ekstri razpetine 1,5m izdelani po načrtih Great Planes na koncu prilepil s 5 mm širokim trakom Orasticka ali pa jo na dokončno prekrit trup enostavno zapeglaš s tako širokim trakom. Seveda je lepo če je pod kabino armaturka, to da jo na trup nalepiš/napeglaš je pa fino če se ti zasteklitev slučajno kaj poškoduje in jo je potrebno zamenjati.
Extra po načrtih Resmana iz TIMa je model ki se brez dvoma lepo zgradi, a se po obliki in nekaterih detaljih veliko razlikuje od originala - čeprav gre za različico L (low-wing) je krilo vpeto v trup precej višje, trup pa je preveč zašiljen. Mi je pa všeč - in mimogrede Miškolin, lepo delo in lepe slikce. Lepo je vedeti da kdo še napade model "z nule" ne pa da vsi samo ARFajo.
Mimogrede - zvakuumiranih imam še nekaj kabin, tako da če jo kdo slučajno rabi naj mi pošlje pm. Isto velja za GfK copatke in kaputažo, kalup za karbonsko podvozje pa bi moral poiskati v kleti in nisem več prepričan da ga imam.
Lp, Sašo
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.