Po Hluchyjevem memorialu, 9. oktobra 2004

Tekmovanja, srečanja, ...

Moderator: blisk

Po Hluchyjevem memorialu, 9. oktobra 2004

OdgovorNapisal/-a mihah » 09.10.2004, 17:38

No lahko uganite kdo je zmagal F5J ali F3J ;)

Naše F5J vrste je več kot dostojno zastopal Robi Mežnarič. Bravo Robi!
Tudi ostali nismo bili ravno pri repu, prej nasprotno :)

Sam lahko rečem, da počasi spoznavam letenje s Sensorjem. Res, da sem imel pristanke 0, vendar sem imel vedno boljše čase letenja iz 6-ih minut na 9 minut. ;)

S svojo uvrstitvijo v zlato sredino med hudo konkurenco F3J sem zelo zadovoljen.

Hvala vse F3J-jašem za lepo tekmo in posebno za dobro hrano iz žara :) Pa Hluchyju za super vreme :wink:
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a Kroko » 09.10.2004, 17:51

Čestitke Robiju za prvo mesto.

Slike pa so že v galeriji
Uporabniški avatar
Kroko
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a mihah » 09.10.2004, 18:05

Andrej, hvala za slikce.

Še rezultati me zanimajo, če se bo kdo od F3Jašev oglasil :)
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a junior » 09.10.2004, 18:40

:shock:
Bravo Robi ! to mi deli :!:

Glede na to kok so čez leto nekateri hvalili pobe iz F3J, sem mislu da naših sploh ne bo na prvi strani rezultatov.
Primož Peternel: Moje poste jemlji ''z rezervo''!
Uporabniški avatar
junior

Kraj: Škofja Loka

OdgovorNapisal/-a Chinks » 09.10.2004, 20:08

Robi bravo!!!
Čuj ti idric povej katere kapljice si pa dons uporabo za svoj motorček, orehove, medeksove morda brinove?
Ne verjemi vsem kar piše!!!
Chinks
Uporabniški avatar
Chinks

Kraj: Poljane nad Šk. Loko

OdgovorNapisal/-a Robi » 09.10.2004, 20:24

Danes je šlo kar na čisti špirit. Gorenjci so preveč skopi, da bi še kaj dodali v žganje :lol:

LP, Robi
Uporabniški avatar
Robi
Forumski veteran

Kraj: Idrija

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 09.10.2004, 21:08

Čestitke zmagovalcu!

Lepa prijateljska tekma je za nami, veliko se ves je ustrašilo vremena, škoda, lahko bi bili priče, zgledno organiziranemu pikniku v spomin na starosto slovenskega modelarstva.
Kranjskemu klubu vse pohvale, že sedmi memorijal so ispeljali uspešno. Oto je bil velik ljubitelj jadranja zato so povabili vse; ki imajo radi jadralno modelarstvo, tako smo skupaj "tekmovali" F3J. DLG ter F5J. Ker imamo vsi radi jadranje z modeli smo potrebovali le nekaj min, da smo našli skupna pravila, ki so omogočila da se pomerimo med seboj.

Zanimivo je bilo opazovati 2-2,5kg težke modele. ki "navijajo" skupaj v istem stebru z 600g F5j ter 300g Dlgji vsak z svojimi prednostmi in slabostmi vsi pa z istim ciljem zlesti višje, ostati dovolj dolgo v zraku in pristati v zadnjih sekundah. res lepa in zanimiva iskušnja.

Še enkrat hvala organizatorjem ter čestitke zmagovalcem

.
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

OdgovorNapisal/-a belovic » 10.10.2004, 01:21

Bravo mojster Robi 8) 8) 8)
Uporabniški avatar
belovic

Kraj: CRO

Re: Po Hluchyjevem memorialu, 9. oktobra 2004

OdgovorNapisal/-a Big A » 10.10.2004, 23:02

mihah napisal/-a:Hvala vse F3J-jašem za lepo tekmo in posebno za dobro hrano iz žara :) Pa Hluchyju za super vreme :wink:

Ja, okrog in okrog je dezevalo, mi pa smo imeli popolnoma suho vreme - kar je bilo zelo nenavadno; celo sonce je obcasno pokukalo izza oblakov - za termicno jadranje so bili dokaj zahtevni in muhasti pogoji, kar pa mojstrom ocitno ni delalo tezav.
V Kranju zelo dobro vedo, kako se tako tekmo pelje, zato je vse teklo kot namazano. Kot je ze Miha omenil, so dobro poskrbeli tudi za pogostitev. Hvala organizatorjem!

26 tekmovalcev se je trudilo za cimboljse rezultate. Bilo mi je dozivetje opazovati razlicne modele v medsebojnem boju. Razlike med posameznimi modeli so ocitne. Dober F5J-400 pride v minuti veliko visje, kot pa F3J z vitlo; Tudi specificne obtezbe kril so pri F5J nizje kot pri F3J, kar se pozna pri hitrosti padanja. Zato pa ima F3J model prednost v boljsi dinamiki - ime vecjo prodornost, manjso obcutljivost na abvind, tudi termiko izkorisca bolje. Katera kategorija modelov je boljsa, je tezko reci, saj je zelo veliko odvisno od vremenskih pogojev (vetra, intenzivnosti termike). SAL ima tudi svoje prednosti in slabosti. Na tej tekmi se je zelo dobro videlo - najvaznejsa je rokca.
Cestitke Robi za zmago! Pa tudi ostalim, ki ste na tej tekmi pokazali vrhunsko znanje.

A
Uporabniški avatar
Big A

Vrni se na Prireditve..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov