Vse je res,požiram lastne besede

Vendar predvsem zato, ker sem dobil PM v katerem me je začetik spraševal o smoternosti izdelave tega modela in sem se malo zamislil. Ne bi namreč rad, da me nekdo čez čas (kot sedaj ultralajt) obsuje s smeški in podobnim, in mi očita da zavajam o kvaliteti in sposobnosti modela!
Napisal sem POSLEDNJE mnenje, moje prejšnje mnenje je bilo izpred 2 mesecev, točno (1.8.).V tem času pa sem dodobra spoznal kako model leti, njegove sposobnosti, itd. Ker sem spremenil mnenje pa me popluvajte,priznati da se motiš, res ni najbolje za lasten ugledna.Edina resnica je, da na začetku nisem uskladil pričakovanj in rezultatov oz. bil sem preveč navdušen nad prvimi leti, ki so model pokazali v kar dobri luči
Je kar nekaj teh modelov po sloveniji tako, da bi lahko že marsi kdo napisal svoje mnenje o tem modelu,vendar je vsak raje tiho, sej dobro ve da se bo našel kdo ki ga bo skritizeral. Nas je pa kar nekaj iz tega foruma videlo ta model na mitingu v lescah tako da bi lahko kdo potegnil črto čez ta model.
Ne želim nikogar odvrniti od tega modela, naj ga naredi in vidi kaj je dobil. Nekarerim bo najbrž zelo všeč, drugi pa imamo nekoliko drugačen ukus.