Moderator: blisk
Ga pokličem nazaj mu povem kaj so mi rekli na pošti pol se je pa začel zgovarjat da so verjetno v Ljubljani zasrali da bo poslal poizvednico itd,itd
Nisem edini ki ga je tako nasanku, zaradi tega tudi ni noben umru, ampak fantje se tko dela kdo bo še kupoval pri takem trgovcu JAZ NE
Morem pa reč da sem pri njem pustu veliko denarja in da kej tazga nisem pričakoval!!
Obljubil mi je da me bo v celotni zadevi obvestil, vendar v sedmih mesecih ni prišlo nič!!!! Verjetno vsi veste za koga gre in tako je tudi prav
luigidon napisal/-a:Kar se tiče zaloge slovenskih trgovin se povsem strianjm z Mihom. Težko je imeti vso robo za tako majhen trg. Če bi pa kdo od trgovcev razširil ponudbo tudi na celo Evropo bi se pa srečal z močno konkurenco, pa še z enim problemom. Veliko stvari raje kupimo če jih vidimo.
Pa to, da ne dobim kdaj česa me sploh me moti. Se naredi, da kdaj ne dobim česa tudi zunaj naših meja. Se naredi tudi, da česa sploh ne morem kupit. Recimo en usr.... zobniček za prenose:) Ampak tako pač je....
Najbolj me moti odnos slovenskih trgovcev do nas kupcev. Pa to ni problem samo v modelarskih trgovinah, tako je povsod. Ker Slovenci smo taki, da če nas bodo nekje nategnili enkrat, bomo šli še tja. Zato, ker imamo nezaupanje do naročanja preko interneta, ker nam je predaleč Avstrija itd...Potem se skoraj vsak raje odloči in gre ponovno v isto trgovino. In tega se trgovci zavedajo. Ne poznajo pravila, da ima stranka vedno prav, pa čeprav nima. Stranka bi morala biti na prvem mestu. Pa je redkokdaj tako. POnavadi se obnašajo tako kot da smo kupci zaradi trgovcev. Ampak žal ni tako. Ravno trgovci so zaradi kupcev.
Da pa dodam še eno zgodbico k vsem tem zgoraj napisanih. Mislim, da boste tudi vsi vedeli za koga gre. Namreč naročil sem navaden motorček 400. Mi reče, ja bom danes poslal. Čakam par dni, nič. Si rečem ok, bo že poslal. Pa nič. Potem po nekaj tednih imam dovolj tega. Pokličem in mi reče, da je prišlo do ene pomote, da nima na zalogi. Ok si rečem, bom počakal. Voda pa ravno ne gori. Medtem dobim moroček 400 že nekje drugje, ampak ker imam ravno naročenega, pa ker teh motorčkov ni nikoli preveč si rečem, da bom počakal. Ker ga nisem nujno potreboval nisem težil. Nekaj časa. Kakšen mesec po naročilu kličem, naročim še nekaj stvari, morda bodo pa lažje poslali če bo kaj več. Sicer pa poštnino itak plača kupec. In mi reče je bom danes poslal. Čakam, čakam, čakam, pa nič. Vse tisto kupim že drugje tačas. Pokličem, pa mi reče, da je glih danes poslal. Ok, si rečem, jutri bo že pri meni. Spet mine par dni, pa nič. Čez kakšen teden pokličem, ko mi pove, da je poslal na napačen naslov in da je dobil vrnjeno??!!!Halo. Ok. Mu rečem, naj mi pošljesamo motorček, ostalega pa ne in če lahko čimprej. Reče, ja bom danes poslal. Čakam, pa spet nič. POtem dobim tisti ubog motorček čez več kot en teden.
In koliko časa se je vleklo odkar sem naročil pa do tistega dne ko sem dobil? Ne boste verjeli, ampak tega je bilo skoraj pol leta.
Pa nebi rekel, če nebi imeli. Pa nebi rekel, če bi rekel, da je pozabil. Ne. Da je poslal, vsakič je že poslal. Pa si mislim. Porkaš dobro mu očitno laufa firma, če je že toliko motorčkov poslal, pa niti eden ni prišel do mene. Dobro mu gre, da si lahko privošči toliko izgubljenih stvari.
No, ja, očitno zaenkrat še dobro živi. Vem pa da pri njem ne mislim kupovati ničesar več. Raje dam 50% več za kaj, kot pa da kupim pri njem.
lp
matjaz
luigidon napisal/-a:
Najbolj me moti odnos slovenskih trgovcev do nas kupcev. Ne poznajo pravila, da ima stranka vedno prav, pa čeprav nima. Stranka bi morala biti na prvem mestu. Pa je redkokdaj tako. POnavadi se obnašajo tako kot da smo kupci zaradi trgovcev. Ampak žal ni tako. Ravno trgovci so zaradi kupcev.
lp
matjaz
JA pa kaj je spet nastimal Mc Gajver.alien napisal/-a:Hja jaz imam pa svojo izkusnjo iz popolnoma druge trgovine. Mislim da je zelo pomembno ce poznas prodajalca vsaj navidezno. Nekateri istega prodajalca, ki meni se odzdravi ne hvalijo in obratno...
Skratka moj namen posta ni bilokoga izpostavljati ampak natresti nekaj v razmislek vsem prodajalcem nasplosno.
luigidon napisal/-a:
Kar se pa tiče tistega, da ima stranka vedno prav. Ni v tem smislu, da če hoče mulc vozit reaktivca, mu ga bomo pa pač prodali. Prav je, da trgovec pove tako in tako je to. Da ga seznani. Ampak odločitev naj pa prepusti kupcu. Če pač hoče vozit enga jeta, naj ga kupi in vozi. Ampak je prav, da se mu pove, da tako pač ne gre in da ga bo po vsej verjetnosti razsul po petih sekundah. Tako, da trgovec naj le prepusti kupcu odločitev, prav pa je da ga poduči.
Glede tega, da ima stranka vedno prav sem pa mislil na to, da ned stranko ne smeš nikol znoret, nikol je ne smeš ignorirat oz. do stranke moraš biti vljuden kolikor se le da, pa čeprav ti je glupa, neumna itd...Naj ima stranka mišljenje, da v tej trgovini pa res nekaj pomeni. In naj trgovec pokaže, da ga je vesel. Ker zadovoljna stranka ne samo da se bo vračala, pripeljala bo še druge kupce, kar je najbolj pomembno. Ni boljšega kot dober glas o trgovini, mislim pa da ni slabšega kot slab glas o trgovini. Saj veste kaj pravijo. Dober glas seže v deveto vas. Slab pa še dlje.....
lp
matjaz
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov