LP
Moderator: blisk
TECHNiC napisal/-a:Včeraj in danes sem probal prvič prekrivat(se nisem upal zmotit, ker je bila folija draaaga-7 jurjev). Prva svar, ki se mi je zdela čudna, je to, da je moja optimalna temperatura za prekrivanje med U.svilo in svilo. Ker če dam večjo, mi na robovih folijo kar skupaj potegne. Da bi se pa manj prijela se mi pa tudi ne zdi.
Naslednja stvar je, ko sem eno stran prekril, se mi je smerni stabilizator zelo zvil v eno stran. Je to normalno? Sicer sem kasneje to popravil z folijo na drugi strani.
Še to: Ali je za tečaje krmil dovolj kar navaden 15mm selotejp? Na eni strani je po celi dolžini, na drugi pa le par trakcev po širini.
Vem, da je veliko vprašanj, vendar prvič prekrivam.![]()
TECHNiC napisal/-a:Kako si mislil premalo gibat? Da ga bom premalo vozil. O tem ni skrbi, sam, da dobim dnar za polnilc.![]()
![]()
LP!
FeLiXXX napisal/-a:Pozdravljeni
Mene zanima če kdo mogoče ve kako dolgo gumo morem uporabit in kako dolg silk za spuščanje letala težkega 620g.
LP
Andrej
MC GAYVER napisal/-a:FeLiXXX napisal/-a:Pozdravljeni
Mene zanima če kdo mogoče ve kako dolgo gumo morem uporabit in kako dolg silk za spuščanje letala težkega 620g.
LP
Andrej
Guma naj bo dolga čim več pomembnejši podatek je koliko se rastegne namreč več ko se rastegne dlje časa vleče model
Laks naj bo pa tudi dovolj dolg kajti model ni v stanju dvigovat gumo
sam imam 30m gume in cca 150m laksa in gre model na cca 130m
je pa guma taka da se samo 1x rastegne in ni idealna za tako početje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost