Domen Žvegler napisal/-a:Da te popravim McGayver temu se reče neznanje, posledica tega pa je potem grdo letenje.
Paglavec, ne žabi kazati kje so luže!!
(ne mi preveč zameriti, ampak tale izrek se mi je zdel prav primeren

)
Če se leti samo z višino in krilci, potem trup letala med izvajanjem zavoja gre skozi zrak malce postrani - bočno..nekako v traverzi. To povečuje upor modelu in zato leti slabše...sicer se pri motorcu to nič kaj ne pozna, pri jadralnem pa je rezultat slabše izkoriščanje termičnih dviganj.
Koliko gre v tem primeru trup postrani, je odvisno od smerne stabilnosti modela (velik smerni rep, dolžina trupa, bočna površina trupa) ter od hitrosti letenja modela...bolj kot je model hiter, manjše je bočno drsenje ker ima smerni rep večjo "avtoriteto".
Da pa se povrnem na rdečo nit:
Za začetniški model je najbolje da nima krilc, krilo pa visokokrilno ali z večjim V lomom (najbolje tako kakor je v načrtu) in je po moje brez zveze vgrajevati krilca pod pretvezo: "saj jih bom za začetek imel fiksirana v nevtrali, ko pa bom že znal leteti, bom pa priklopil še njih in se jih učil uporabljati."
Ne razmišljati tako! Do takrat ko jih boste pripravljeni uporabljati, bodo že polomljena....Ko se boste učili leteti z modelom, ga boste najverjetneje kar nekajkrat poškodovali in popravljali. Ko ga boste obvladali, pa si boste zaželeli nov model, ki bo bolši (in imel tudi krilca) od tega prvega, saj bo sedaj ta prvi model že velikokrat popravljan, zatorej težak, ne več tako lep kakor nov, skratka pripravljen za nabiranje prahu, odložen na neki polici. Vi pa boste pridobivali nova znanja z novim modelom za naslednjo stopnjo: treniranje uporabe krilc in koordiniranega letenja z boljšim modelom (morda srednje ali nizkokrilec)
LP Mitja
P.S.: Kot vidite, sem ne morem upreti, da bi ne sodeloval na forumu!