uf ....lep soncn dan...pridemo ob pol 11 ih pol pa cakanje skor do enih( sm mislu da se mi bo zmesal) no pol se je pa zacel ..... najprej je helikopter odvrgel dva jadralna padalca in sta napovedala zanimiv dan potem pa smo pocas pospremili letala v zrak(yak.suhoj,extra pa se ena extra pa se laser..) zacelo se je derkanje v osmici ....potem so odmetaval nekaksne bombe (prirejene) na tarco in tist k je blizi zadeu je zmagu ....potem je biu tu se dog fight (2 letali se lovita pa se strelata preko laserja nameščenega v letalu )...in ko je nasprotnik zadet se pokadi dim iz letala) ....no potem pa se par mojstrovin nasega Petra Podlunška .... res fantje so norci osebno mi je blo vsec samo med leti smo predolgo cakali lahko bi biu kaksn vmesni program (lahko tut ksn modelar) najbol mi je pa biu simpaticn pilot yaka tipck je biu cist u izi dolge lase en zdelan kombinezon pa neke vrste natikace....ampak ko je stopu v letalo ....uf ...norc z yakom je pokazu tut visenje na propelerju za kratk cs seveda
....sej bo....če ne z leti....pa s tableti!!!!
Lp nejc
meni se je tidi dopadlo le čakanje med leti in pa čakanje pred celo preireditvijo!
tam sem bil že ob 10 00 saj sem mislil da bo gužva in da bom pač čim bolj spredaj.
mislil sem tudi da bo program ob 10 30 ampak NE čakali smo do enih.
sonce me je ožgalo ko pesa tak da ne vem kak bom spal (zato niso krivi organizatorji ampak jaz ker se teslo nisem namazal)
no drugače pa se mi je full dopadlo ampak čakanje pa ubija.res bi mogel bit kakšen vmesni program.
jaja smo slikal sam morm dt razvi slike nimam digitalca ....no pol nisem edini k se mu je zdel da smo bli k norci tm na soncu ko smo cakal prireditev ...loh bi usaj kej povedal ....pa bi sli mal op mariboru ne ...al pa nevem ....
....sej bo....če ne z leti....pa s tableti!!!!
Lp nejc