Moderator: blisk

denar napisal/-a:ker je na njem motor os max 46LA
pa ti ta motor dobro vziga ker je kolega kupo tut takega pa ma hude probleme z vzigom no saj vzge ampak takoj

brejker napisal/-a:a pol maš na G-200 7,5ccm pa 5 standard servotou.
kok pa pol vaga?pa kok ma čez krila? k jest mislm
dat na tacota 6.5ccm pa se mi zdi 5 standard servotov![]()
pa vem da bo pretžko tko da bom to idejo raj pustu pa si bom dabavu 15-20gramske
markec napisal/-a:brejker napisal/-a:a pol maš na G-200 7,5ccm pa 5 standard servotou.
kok pa pol vaga?pa kok ma čez krila? k jest mislm
dat na tacota 6.5ccm pa se mi zdi 5 standard servotov![]()
pa vem da bo pretžko tko da bom to idejo raj pustu pa si bom dabavu 15-20gramske
G-200 ima 120 cm razpona in približno 45 dm2 površine kril, teža 2300g, na njem imam motor rossi 7.5 kubika, ki ima po podatkik 2.1 KS. V njem so seveda standardni servoti!
Taco ima 95 razpona kril in je opremljen z motorjem os max 46LA, to pomeni 7.5 kubika in v njem je 5 multiplexovih servotov tiny-S 15g, kar sem nekje zgoraj že napisal. Teža modela 1200g!
miskolin napisal/-a:Imel sem G-200 in je imel 140 cm cez krila.....zanimivo na skatli je pa pisalo 120cm tudi ti pises da ima 120 cm. Kako to. Model sem kupil od Braneta on ga je nabavil v svajgiju.
Opremljen s petimi standard servoti in 7,5ccm motorjem. Teza je bila 2200 gramov. Model je letel izredno lepo in mi je se vedno zal, da sem ga dal naprej.
brejker napisal/-a:kje si ga pa kupu? k jest zdej še ne vem al naj tak model kupm al ga nardim raj sam
deepo napisal/-a:1200g in 7,5ccm
waaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, raketa
jst bi tud mew tacota
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov