Napisal/-a GODFATHER » 04.05.2007, 13:17
Ko vsi poveste svoje, pridem na sceno jaz, ki znam očitno edini brat. Če se pogleda novi EFRA 2007 pravilnik se lepo pod specifikacijo motorjev lepo vidi, da se lahko uporablja brezkrtačne motorje s senzorjem ali brez.
Enako velja na Avstrijskem državnem prvenstvu. EFRA!
Me veseli Miha, da si opazil, da so eni vozili brez senzorjev, ker je to res bila EFRA dirka na LRP Mastersu. Sam sem bil tam, pa sem zgleda posvetil več časa čemu ali komu drugemu.
Kot pa sem pričakoval od Boštjana, ti na tvoje vprašanje tako ne bo znal ali hotel odgovoriti in je spet zašel iz rdeče linije in pristal na njegovi značilni poti, kritiziraj LRP, pa čeprav še nikoli ni imel priložnosti to stestirat. Pač takšen je. Jaz se ne spravljam na njegove izdelke, čeprav ima na Graupner regleju 3 kondenzatorje v obliki piramide, ki zasedejo precej več kot LRP hladilnik, ... pa mi ni do tega. Dokler česa ne sprobam, šač ne kritiziram. Enim je to dobro, enim ni.
Torej, tvoj primer sistema je sistem ki ga je vozil Moore. Nosram regler in Orion motor - SENZOR sistem. Sam imam LRP regler in LRP motor - SENZOR sistem. Kot se je videlo, je večina tekmovalcev imela ta sistem in deluje. Ampak ene zgleda očitno moti tisti en kabelček, ki se ga sedaj da pri LRP-ju dobiti v krajši izvedbi.
Torej od sedaj naprej, da vam tistim, ki ne znate brat, razjasnim, da je EFRA krovna sekcija nad vsemi in da njim ni za to koga bodo kam dali, ... in tako gledajo v smer boljše organizacije, ... in tako so sedaj dali tudi vse možne kombinacije na tržišče. Ko pa kdo sprejme neke nove zadeve o katerih še ni imel časa preučit zadevo, so pač dali v lanskem pravilniku tako kot je bilo. Se popravljajo in zato jih spet ne rabimo popljuvat.
enako bo z Lipo celicami, spet bodo nekaj dovolili, pa bo spet huda jeza, ... ampak s časom bodo to uredili. Verjemite.
Torej Miha upam, da sem ti odgovoril na tvoje vprašanje in odgovarjam še vsem ostalim, kupite si karkoli, BK sisteme s senzorji, brez senzorjev, z nalepkami, z ventilatorji, brez, s kondenzatorji, s priklopom na komp, ali ne, .... če pa želite sprobati in testirati moj LRP sistem, pa se lahko tudi za to dogovorimo.
Prosim, da se ta tema zaključi, saj ne spada sem. Ali se jo naj prestavi. To je tema o LRP Mastersu.
Lep dan