Multitronic pospešuje brez da bi slišal prestavljanje.
Moderator: nitro-s
eoslak napisal/-a:Sam vozim Audija z multitronic menjalnikom, me pa zanima v kakšnem smislu bi naj bil DSG 20x hitrejši(če sta oba "brezstopenjska")![]()
Multitronic pospešuje brez da bi slišal prestavljanje.
Yoni napisal/-a:Jst govorim za ta dva avtomobila, ki sta bila na tekmovanju za slovenski avto leta in to pomeni da ne govorim za nobenega Golfa V GTI DSG.
Da ne bo pomote.
Poleg tega če bi bilo pomoje bi morala biti v finalu tudi kaka alfa romeo...ali pa kaj podobnega.
Yoni napisal/-a:OK. TomyBoy jst se ne mislm kregat s tabo. V glavnem moj favorit je bila Mazda RX-8. Bo pa drugo leto bojše. Vsak ima pač svoje mnenje.
Sam sem bolj pristaš kakšnih bolj športnih zadevc kot pa kakšnih cestnih križark.
TomyBoy napisal/-a:Da ne gremo v debato o našem AC. Kot vam je znano, lastnikom
Mercedes avtomobilov, AC Commerce Avto delajo revizijo. Ac je pripravil izjemno podrobno anketo o zadovoljstvu uporabnikov. Zakaj ? Zgleda ukrep iz Nemčije, ker je vse več pritožb, na račun nesposobnega servisa.
Anketa naj bi pripomogla k popolni reorganizaciji, tako servisa, kot prodajnega sektorja. Splošno zadovoljstvo uporabnikov AC servisa, pravijo da je porazno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov