tu upam da vam je jasno, da se Salvenovi MegabyPicoo motorji pač ne dobijo na policah trgovin, prav tako ne motorji drugih tovarniških voznikov, ki krojijo svetovni in evropski vrh ter pogodbeno hvalijo serijske motorje, nad katerimi se sicer zgražajo...
no, malce dolgo je že tega, ko mi je Černetov Žane omenil te strahospoštovane motorje ter mi poslal link do njih, ni pa dolgo tega, ko mi je Drole Dušan omenil, da imajo navezo z JP-jem ( http://www.jpracing.com ).
temu rangu motorjev se mogoče približa edino MaxPower; ker pa Maxa že imam, sem se odločil da kupim še JP motor, ki je top motor večine izmed Mugenovih voznikov, med katere sedaj spadam tudi jaz....
no, sedaj je že doma...

kot lahko vidite, gre za zelo lep izdelek (pri koknurenci bi rekli nekaj v stilu tega da ima italijanski dizajn, francoski šarm, nemško moč, predvsem pa lepo črno ohišje in sijočo modro glavo...)
srce motorja sta seveda glavna gred in srajčka, spet dva perfektna in tehnično dovršena izdelka...

tehnične karakteristike in ostale značilnosti si lahko pogledate na njihovi strani...
je pa tudi stran ena izmed svetlih zadev teh motorjev. na njej najdete veliko nasvetov, osnovnih nastavitev, principov delovanja....
prav tako vam je na voljo celoten pregled pestrega izbora resonančnih izpuhov in krivin!
jaz sem si v štartu že kupil njihovo resonanco in sicer:

kakorkoli, za vse informacije v zvezi z nakupom, dobavo (čeprav je nekaj motorjev in izpuhov menda še na zalogi) se lahko obrnete na DELKO d.o.o., tam zahtevate Droletovega Dušana in izvedeli boste vse kar vam srce poželi!
p.s.: pregled sem napisal da vas seznanim z novostjo an sceni, ne zato ker bi recimo motor dobil kot sponzorstvo... čeprav ideja ni slaba... DUŠAN??!!??