strukel napisal/-a:Pozdravljeni!!!
Najprej se opravičujem, če sem začel s to temo na napačni strani!!! Sorry zdej!!!
Moj predlog se glasi: modelarske trgovine po mojem mnenju dajejo premalo informacij o modelih, servotih in drugem materialu. Posebno pozornost bi morali nameniti začetnikom, ki še ne obvladajo modelarskega slenga ali po domače rečeno, ne vedo kako se kakšna stvar poimenuje. Tudi opisi modelov so skopi, večinoma pa zajemajo splošne podatke: masa modela, zahtevan motor, komande,...
Kaj pa Vi mislite???
LP
Dobr, dobr,... Drgač sm si jest predstavljou to temo kot izziv začetnikom... Mislm, da bi blo usen dobr da bi prodajalci dali gor kakšno stran za začetnike. A je to tko težko razumet a kva???
Ja, povedali smo kar si mislimo, saj si to hotel, a kot kaze, nisi zadovoljen... hmmm....
Si morda vprasal v kaki trgovini (jaz sem) kaj si mislijo o nasem forumu? Pravijo da so gor samo eni verbalni modelarji ki se samo kregajo.
Ce tako mislijo, jim seveda tudi ni interes da se pridruzijo... No vendar se mnenje kot kaze le spreminja. Poglej njihovo udelezbo na forumu
http://modelarji.com/forum/viewtopic.php?t=2731 (v tem primeru trgovina iz Logatca, a notri najdes tudi vse ostale , ki so pri nas..)
Prvi koraki so narejeni...
LP Mitja