Sem še čisto svež na avto-področju, pa bi prosil za vašo pomoč-izkušnje pri nakupu novega avta.
Avto sicer imam in sicer Robitronic-a ETC-sport, ampak sem zelo razočaran nad dobavljivostjo rezervnih delov te znamke, kljub temu, da ima trgovina, ki zastopa to znamko reklamni slogan "IMAMO VSE DELE NA ZALOGI". Osebno sem z obnašanjem tega avtomobila zelo zadovoljen, sem po še ne 2. mesecih zelo razočaran, saj sem ta avto kupil ravno zaradi dobavljivosti rezervnih delov. Mogoče opozorilo vsem, da ne nasedajo podobnim "štosem" kot sem jim jaz.
Torej, rabim nov avto (štrom), ki bi bil vsaj enakovreden Robitronic-u po obnašanju na stezi, bi bil trpežen, saj smo v našem koncu bolj "demolition" vozniki, ter da bi bili REZERVNI DELI BREZ TEŽAV DOBAVLJIVI!
V ožji izbor sem vključil naslednje avtomobile in proizvajalce:
-Tamya, model TA-05....popolnoma nov avto, deluje zelo obetavno, jermen, mogoče manjše težave z rezervnimi deli
-asso, model TC3, kardan....odličen avto, z rezervnimi deli menda ni težav, malo me skrbi krhkost modela
-GM, model TC4 street hero, jermen.....?????
No, tu nekje sem ciljal, prosim vas, če mi lahko pomagate z vašimi izkušnjami in kaj priporočate/odsvetujete. Če sem kakšen avto/proizvajalca pozabil omeniti, mi seznam prosim dopolnite, bom vesel vsake ideje....
Hvala za pomoč in lp, Matej Rozman