PO 2. dirki - 1. cestna dirka za DP SLO

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

Re: PO 2. dirki - 1. cestna dirka za DP SLO

OdgovorNapisal/-a ROZKO » 14.04.2010, 09:30

Zdravo!

Ker Lojza osebno poznam, njegovim trditvam verjamem, čeprav jim nočem verjet. ::(

Nikoli si ne bi mislil, da se kaj takega lahko zgodi.

Je pa zanimivo, kaj vse se dogaja na dirkah.

Kot sem bral, so bili kar hudi prepiri tudi na zimskih dirkah 1:18 v Mariboru.

Evo, lahko trdim, da na zimskih dirkah 1:18 v Tolminu na osmih dirkah nismo imeli nobene pizdarije, pa nas je bilo tud po 14 na dirki!
To je bilo pravo dirkanje!

Mislim,sploh si ne predstavljam da bi mi en model z orodjem okoli avta šaril???

Sploh si pa ne predstavljam, da je en to naredil glih Lojzu, ki se še eden redkih trudi na vse mogoče načine ohranit SLO avtomobilsko modelarsko sceno!

Kot so včasih rekli: upam, da se mu roka posuši.

Pa tole tud b-(

l.p.,

Borut
Nihče ne ve vsega!
ROZKO
Član

Kraj: Tacen

OdgovorNapisal/-a rrrRRRrrracer » 14.04.2010, 11:49

Osebno ne verjamem, da se je res to zgodilo. Druščino poznam že eno leto in prepričan sem, da nihče (vsaj od naših) ne bi naredil česa podobnega. Fajn druščina smo, vsi ste prijazni in vedno nama je bilo z Maticem fajn in mnogokrat sem se že od srca nasmejal. Sploh za začetnike je dobro poskrbljeno, da naredijo prve korake, ko so potrebni nasvetov in si nabirajo izkušnje. vsaj jaz sem dobil takšen občutek. Nekako razumljivo se mi tudi zdi, da ko začetnik postane malo boljši, da pa se mu tudi več ne servira ravno vse na pladnju, ker je takrat v bistvu že konkurenca. Pa spet moram priznati, da so tudi posamezniki, ki so še to fazo presegli in so še vedno pripravljeni priskočiti na pomoč, ko nam zašteka. Razumem tudi, da nekdo, ki sam dirka, res nima vedno časa komu pomagat. To je logično in je treba ostati realen. Sam sem bil v nedeljo tako živčen, da sem še na sendviče v torbi skoraj pozabil :))

Skratka, žal mi je, da v četrtek ne morem priti na nedvomno zanimivo "analizo". Za Maticevo 6. mesto, pa bova drugič dala za rundo :!! . Informacija o gumah naju je v nedeljo rešila popolnega poloma. Hvala Lojz in Borut :ymapplause:

Moram še napisat tudi hvala vsem, ki so sodelovali pri organizaciji dirke (sam sem bil pri motoristih v preteklih letih v podobni vlogi in vem kakšno celodnevno garanje je to). To so oni fantje, ki so cel dan letali okoli z mikrofoni, merili cajte, obešali rezultate, štartali, kontrolirali avtke, gospa je delila številke, fotografirali itd. itd. medtem, ko smo mi nemočno ugotavljali "kaj je te zaj narobe" :)) Bravo :ymapplause:
Izdelava spletnih strani http://www.studionova.si
Uporabniški avatar
rrrRRRrrracer
----------------------------

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a cuoresportivo » 14.04.2010, 13:35

Vsaj en , ki se ne ubada z debato o tem, kako se je par šraufov odtegnilo. Ampak se ubada z dosežki na dirki in s samo dirko. Fino je bilo. Ne glede na trenja, ki so bila, verjamem , da smo dober team in da si kaj takega medseboj ne bi počeli. Pa ne bi zdaj o neki naivnosti in zaupanju, ker nismo v osnovni šoli. Kdor je dober, zna to dokazat in par vijakov ga sedaj ne bo odvrnilo od želje po zasedanju najvišjih mest. Še ima kdo kakšne slike, da jih dam v zbirko? Potrebuje kdo slike za v zbirko? Javit ena ZS, GSM ali mail, pa mu prinesem na kakem cdju oz bom skopiral na klubski pc, pa si snamite, kar želite.

Lep dan še naprej.
Lep pozdrav(best regards)
Aleš Berce

www.fotobanda.si
www.tehnox.si
Uporabniški avatar
cuoresportivo

Kraj: Šentilj\Slovenia

OdgovorNapisal/-a jannyy » 14.04.2010, 14:04

AndrejX napisal/-a:
Upam da še več takšnih vikendov preživimo v Moracu pod dobrim organizatorjem. Žal mi je da vsaj 2 dirke nista v Moracu.

Saj lahko greš na kakšno klubsko dirko Morac. Naši člani se je redno udeležujejo!! 1:5 modelov pa je kar nekaj!! Prvo že imaš 24 in 25 Aprila ;)

Sem videl da je dirka ja...žal sta sotekmovalca odsotna na še kakšno upam pa da pridemo. :)

Cuoresportivo če imaš kaj slik od 1:5 bi te prosil da mi pošlješ na mail.

lep pozdrav, Jani
Uporabniški avatar
jannyy
Forumski veteran

Kraj: Koper / Škofije

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 20.04.2010, 18:48

Ma Stanko ti pa res nimaš sreče, pismo spet so te je en zrolal...
Samo tako hudo pa tudi ni ne ? :) Se spomniš kako si moral gledati vsak krog, ko so od zadaj prileteli Vuga, Gril, Kobe, pol kasneje pa še moj metek.... B-) :-bd
Uporabniški avatar
TomyBoy

Kraj: Celje

Prejšnja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov