Osebno ne verjamem, da se je res to zgodilo. Druščino poznam že eno leto in prepričan sem, da nihče (vsaj od naših) ne bi naredil česa podobnega. Fajn druščina smo, vsi ste prijazni in vedno nama je bilo z Maticem fajn in mnogokrat sem se že od srca nasmejal. Sploh za začetnike je dobro poskrbljeno, da naredijo prve korake, ko so potrebni nasvetov in si nabirajo izkušnje. vsaj jaz sem dobil takšen občutek. Nekako razumljivo se mi tudi zdi, da ko začetnik postane malo boljši, da pa se mu tudi več ne servira ravno vse na pladnju, ker je takrat v bistvu že konkurenca. Pa spet moram priznati, da so tudi posamezniki, ki so še to fazo presegli in so še vedno pripravljeni priskočiti na pomoč, ko nam zašteka. Razumem tudi, da nekdo, ki sam dirka, res nima vedno časa komu pomagat. To je logično in je treba ostati realen. Sam sem bil v nedeljo tako živčen, da sem še na sendviče v torbi skoraj pozabil
Skratka, žal mi je, da v četrtek ne morem priti na nedvomno zanimivo "analizo". Za Maticevo 6. mesto, pa bova drugič dala za rundo

. Informacija o gumah naju je v nedeljo rešila popolnega poloma. Hvala Lojz in Borut
Moram še napisat tudi hvala vsem, ki so sodelovali pri organizaciji dirke (sam sem bil pri motoristih v preteklih letih v podobni vlogi in vem kakšno celodnevno garanje je to). To so oni fantje, ki so cel dan letali okoli z mikrofoni, merili cajte, obešali rezultate, štartali, kontrolirali avtke, gospa je delila številke, fotografirali itd. itd. medtem, ko smo mi nemočno ugotavljali "kaj je te zaj narobe"

Bravo