Vreme je sicer zjutrja kazalo še nekoliko na bolj zimske razmere a se je potem kar solidno ogrelo. Gripa je bilo že zjutraj kar nekaj, potem v finalo pa že res ogromno. Sam sem se v kvalifikacijah še nekoliko lovil in imel 2 odstopa zaradi različnih bedarijga
A sem do final vse naštudiral in poštimal kot je treba. Tako sem prvo finale po solidni vožnji iz 6 mesta prišel na 2 mesto. Drugo finale je bilo pa res noro! Svaka čast Janu in Lojzo za take borbe
Lojz je naredil napako in tako sva uspela z Janu nekoliko pobegniti. In sva se 5min konstanto
prehitevala in samo čakala na napako nasprotnika katerih je bilo pa resnično malo in je bilo zaradi tega prehitevanje zares zahtevno. Dobro minuto pred konco naju je Lojz ujel in mene prehitel, ker sem naredil napako za Jano pa vozil do zdanjega kroga. Tam pa je našel v predzadnjem ovinku pred zanko zares malo placa, ki ga je izkoristil kot je treba in si priboril zmago. Definitivno najbolj napeto finale kar se jih spovenem pri nas. Res še enkrat čestitke obema za to vožnjo. Tretjo finale se mi je po nekoliko slabše izpelejanem prvem ovinku uspelo prebiti do 2. mesta katero mi je prineslo tudi skupno 2. mesto. Z rezultato sem zadovolje saj sem svoj cilij izpolnil in to so bile stopničke.Novega avtomobil sem se že nekoliko navadil in sem z njim zaenkrat zares zadovoljen.
Ednia pripomba za danes bi bila, da se na koncu vse kar malo preveč zavleklo...
Se vidimo na naslednji dirki v Mariboru z nekaterim pa že čez 14 dni na Avstrjiskem državnem prvenstvu
Slike pridejo jutri.
Lp
Jutri pride še linko do vseh slik od danes iz picase.
Lp

Iz mojega vidika so bile vožnje fer