Hvala članom športno-modelarskega društva SPITFIRE za lep velikonočni ponedeljek

Še enkrat čestitke vsem dobitnikom medalj!
Moje kratko poročilo - pridobljene izkušnje:
Stock:
Prestavno razmerje malo čez 4.2 je bil vzrok za pregretje rotorja motorja, zato so v finalnih vožnjah splavala boljša uvrstitev. Hvala Lojzu za modre "ridetke", gume so delovale fantastično (BP časi 12.7 s/krog).
Nastavitve mojega MI4CX v osnovi take kot
tule. S seboj sem peljal še 15 g svinca, saj sem vozil s 4000 30C Gensace, ki so mimogrede odlična izbira za Stock!

Hvala Goranu za nesebično pomoč pri nastavljanju, saj je bilo težko, ker sem peljal 2 kategoriji pa še pobiral sem

Iz mojega vidika so bile vožnje fer
Super Stock:
LRP S10Blast je zopet presenetil - HW Xerun 60A z nekaj boosta (10) in spremenljivim turbom (5 - 30) na Turnigyjevem motorčku = dokaj hitri mlinček. Gume Sorex 36 nisem predogreval, zato sem imel v začetnih krogih vedno malo drsalnice.

Karoserija
Muohmore TBMIYA za 5 EUR pa itak zmaga
Kaj je še za popraviti:
1) Kričanje. Nekaj je bilo kričanja z odra na pobiralce. Enkrat še upravičeno (pobiralec pogovarjal po telefonu). Dajmo se v prihodnje takim nevšečnostim izognit.
2) Časomerilec mora imeti več pregleda nad dogajanjem in ne kukati iz kontenerja.
Člani DMA Modra Ptica -
http://www.modraptica.si
Moj Mi4CX:

LRP S10 Blast:

Do naslednjič!

Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...