jao folk......k tele vaše poste preberam se mi kr smeji

1) polovico folka k v tejle temi neki piše pa pljuva sploh ni bilo na tekmi v nedeljo

.......lepo da veste kaj se je dogajalo
2) kako morate pljuvat sodnika ej

.....sj človek res ne mora vse vidt!!!...dejte si naštelat avtke pa motorje pa zmagite no

sj tega vam nihče noče preprečit. V kategoriji truggy je Dobnikar prvič dirkal v kategoriji off road in en teden pred tekmo je dobil avto in 2 dni pred dirko je dobil motor. Naredil je 68 krogov in drugo uvrščeni je bil za njem 8 krogov. Ne mi govort da je zato zmagal ker ste nekateri dobili enega ali 2 stop&go

....pa sj to je smešno no.
Jaz sem vozil v buggy kategorijo in sem med samo tekmo bil udeležen kar nekaj bojev

.....najbolj všeč pa mi je bil boj z Nejcom marčičem saj sva ene 5 krogov vozila drug za drugim

...

res super!
3) Kar se sojenja tiče pa lahko nekdo, ki je biil na mariborski LRP Challenge tekmi lansko leto, pove kako se je sodilo nekaterim tekmovalcem v prid (sodniki pa so bili iz maribora ane).....pa sploh nebi šel tok daleč s tem 'pogovorom' ker nima smisla!!!
če pa nočete da so na dirkah sodniki pa povejte pa bomo imeli na dirkah 'klavnico' brez sodnikov.
4) LRP Team je odprt za vse ki se hočte prdružit

....pogoji so jasni!!
dejte hodit na tekmovanja z veseljem in za zabavo pa bo stvar mnogo lažja.
Tale post ne leti na kšnega posameznika ampak nasplošno govorim.....da ne bo kakšne hude jeze......ni mi jasno kako morate vsakič ko ne zmagate neki totalno spluvat......
povn kufr mam tega da vsakič poslušam in berem isto!!!!.....dirkajte, zmagite......še vedno smo si šprtno čestitali pa si bomo tud naslednič!
Lp