Po 1.dirki MANTUA OFF ROAD

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

Re: Po 1.dirki MANTUA OFF ROAD

OdgovorNapisal/-a ELO » 27.04.2009, 21:52

a si predstavljate koliko sranja bi šele bilo, če bi še jaz bil na sceni???
:-@ :-@ :-@ :-@ :-@
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a nitro-s » 27.04.2009, 23:52

LP Stanko

GSM: 070 688-446 ___ E-MAIL: stanislav.kokol@triera.net

XRAY X4 2024 Stock - XRAY X12 2025 - BURI 2.2
Tamiya TT-02 - Tamiya TT-02R 21.5T
SANWA M17, RM MT4
Uporabniški avatar
nitro-s

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a mihah » 28.04.2009, 11:42

Fotke so tudi že gor, začenši na začetku na zadnji strani: http://dreamteam.mantua-model.si/galler ... 18&page=15

Slika
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a mihah » 28.04.2009, 15:32

Ker je Jani našklocal res veliko fotk od vsakega modela, sem na hpibajaforum.com objavil kratko reportažo s fotkami 5T. Rad bi jo objavil tudi tule:

Tole je skrajšan prevod:

Moja opazovanja in kaj sem se naučil:

- 45 minutni finale je precej drugačen kot 5 minutni kvalifikacijski "šprinti". Trinajst kil in pol in 60 km/h+ naredi svoje na vijakih, ki služijo za pritrditev obroča na desni zadnji gumi. 7 minut do konca sem izgubil 3 vijake, zato sem vozil mnogo počasneje.

- 3000 WT olje v diferencialu se mi zdi mnogo bolje kot originalno 1000 WT stock oil za dane pogoje na progi (utrjena podlaga brez prahu).

- Reziji so se obnesli odlično. Olje 35 spredaj, zadaj ~7.5 WT (ja mešal sem 5WT in 10WT, ker ga reziji potrebujejo izredno veliko...)
]

Gume in feltne z obroči dobro trpijo... BTW za vse Baja navdušence, SILVERBACK obroči so dosti bolj togi kot HPIjevi!

Slika

Slika

Še vedno dokaj obvladljiv model na dveh kolesih... :)
Slika

Dobro vidni manjkakoči vijaki na zadnjem obroču
Slika

Druge kvalifikacije - groza! Še enkrat opravičilo nesrečnežu, ki sem ga dobesedno pogazil na kameli. Pomečkana streha - Miha me je hotel "nežno" obrniti naokoli..jasno ni šlo...

Slika

Vat a mistejka tu mejka... #-o

Slika

Slika

Slika

Slika
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

OdgovorNapisal/-a easy » 28.04.2009, 21:53

Načeloma ne čvekam po forumih,pa vendar,glede na nekatere izjave,moram pripombniti.
Da je bil sašotov pogled na dogajanje(dirke), povsem racionalen.
Tudi v drugih panogah je bilo možno videti pristransko sojenje....

"LRP.....N°1....in nikakor drugače!!"
TORO NERO
Uporabniški avatar
easy
----------------------------

OdgovorNapisal/-a zajamsek » 28.04.2009, 22:06

Haha, reaktorjeva Baja.

Čez 14 dni se ga pazi, mogoče ti bo vrnil na naši kameli :twisted:
Ko na koncu leta pogledam vseh 365 porabljenih kondomov, se nasmejim. nato jih pretopim in iz njih naredim gume za avto na katere napisem >good year<
zajamsek
Naš človek :)

Kraj: Šentjanž pri Dravogradu

OdgovorNapisal/-a reaktor » 28.04.2009, 22:40

Ha, ha,
vedno sem bil za dobro borbo na progi :thumbup:
Zanimivo je, da sem spremljal kaj se dogaja za mano, vendar sem napačno predvideval tvoj preboj. Pričakoval sem tvoj napad po notranji liniji, dobil sem pa KOMA [kiss on my ass]. \m/
Moram napisati, da je bila to zelo dobra tekma, čeravno je moja forma še zelo spomladanska, vendar vas vse tekmovalce vljudno vabimo na naslednjo tekmo, ki bo na tehnično zelo zahtevni progi v Šmartnem pri Slovenj Gradcu, kjer boste lahko potrdili in nadgradili svojo formo. :--D
Uporabniški avatar
reaktor
Član

Kraj: Velenje

OdgovorNapisal/-a Nightwish » 29.04.2009, 14:15

jao folk......k tele vaše poste preberam se mi kr smeji :D

1) polovico folka k v tejle temi neki piše pa pljuva sploh ni bilo na tekmi v nedeljo :D.......lepo da veste kaj se je dogajalo ;))

2) kako morate pljuvat sodnika ej :D.....sj človek res ne mora vse vidt!!!...dejte si naštelat avtke pa motorje pa zmagite no :D sj tega vam nihče noče preprečit. V kategoriji truggy je Dobnikar prvič dirkal v kategoriji off road in en teden pred tekmo je dobil avto in 2 dni pred dirko je dobil motor. Naredil je 68 krogov in drugo uvrščeni je bil za njem 8 krogov. Ne mi govort da je zato zmagal ker ste nekateri dobili enega ali 2 stop&go :D :D....pa sj to je smešno no.

Jaz sem vozil v buggy kategorijo in sem med samo tekmo bil udeležen kar nekaj bojev :).....najbolj všeč pa mi je bil boj z Nejcom marčičem saj sva ene 5 krogov vozila drug za drugim :)... :clap: res super!

3) Kar se sojenja tiče pa lahko nekdo, ki je biil na mariborski LRP Challenge tekmi lansko leto, pove kako se je sodilo nekaterim tekmovalcem v prid (sodniki pa so bili iz maribora ane).....pa sploh nebi šel tok daleč s tem 'pogovorom' ker nima smisla!!!
če pa nočete da so na dirkah sodniki pa povejte pa bomo imeli na dirkah 'klavnico' brez sodnikov.

4) LRP Team je odprt za vse ki se hočte prdružit :D....pogoji so jasni!! :ymhug:

dejte hodit na tekmovanja z veseljem in za zabavo pa bo stvar mnogo lažja.

Tale post ne leti na kšnega posameznika ampak nasplošno govorim.....da ne bo kakšne hude jeze......ni mi jasno kako morate vsakič ko ne zmagate neki totalno spluvat......

povn kufr mam tega da vsakič poslušam in berem isto!!!!.....dirkajte, zmagite......še vedno smo si šprtno čestitali pa si bomo tud naslednič! ;))

Lp
Uporabniški avatar
Nightwish
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

OdgovorNapisal/-a mihah » 29.04.2009, 17:14

reaktor napisal/-a:Ha, ha,
vedno sem bil za dobro borbo na progi :thumbup:
Zanimivo je, da sem spremljal kaj se dogaja za mano, vendar sem napačno predvideval tvoj preboj. Pričakoval sem tvoj napad po notranji liniji, dobil sem pa KOMA [kiss on my ass]. \m/
Moram napisati, da je bila to zelo dobra tekma, čeravno je moja forma še zelo spomladanska, vendar vas vse tekmovalce vljudno vabimo na naslednjo tekmo, ki bo na tehnično zelo zahtevni progi v Šmartnem pri Slovenj Gradcu, kjer boste lahko potrdili in nadgradili svojo formo. :--D

Ja, notranja linija bi bila tudi popolnoma ista polomija, ker še nisem toliko navožen na progi, da bi znal predvidevati kako bo model pristal... zato sem v finalu raje počakal, itak se zgubi samo nekaj sekund, material pa ne trpi. Baje so tako relativno počasne.

Naslednja tekma bo vsekakor zanimiva, ne verjamem pa da bom nadgradil svojo formo, avto bo pa vsekakor pred tekmo čist. : :shifty:
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

OdgovorNapisal/-a saso77 » 29.04.2009, 19:34

Grega meni se tudi =)) ko gledam kako spet nakladaš.
Kot prvo si ti bil prvi ki sem mu povedal kaj se je dogajalo in kaj si naredil ... nič. :silent:
Aja jasno saj je še tebe čakala finalna vožnja ...
Kot drugo gdo je sploh rekel,da je meni sodnik pristransko sodil glede Dobnikarja.
Pojma nimaš,kaj se je dogajalo,čeprav sem ti povedal pa pametuješ.
Jasno saj te ni zanimalo. :p
Kot tretje glede sodnika pa govoriš da nemora vsega videt ... vozili smo pa štirje tekmovalci :-B
Nebom komentiral tega mislim,da sem vse napisal.
Nisem bil na prvi dirki kjer je bil prisoten sodnik ne jaz in ne ostali tekmovalci,ki so to opazili
Kolikor jaz vem sem omenil,da je bil sporen samo "VAŠ SODNIK" in ne noben tekmovalec,tako kot spet ti nakladaš

Aja,pa "pogoji jasni"
To pa ti res verjamem. :ymapplause:
lp
Slika

Team Motonica - Picco

O51-364-910
Uporabniški avatar
saso77

OdgovorNapisal/-a Lojz » 29.04.2009, 20:47

saso77 napisal/-a:Kot tretje glede sodnika pa govoriš da nemora vsega videt ... vozili smo pa štirje tekmovalci :-B
Nebom komentiral tega mislim,da sem vse napisal.

ha ha ha ha =))

Ta izgovor, da ne more sodnik vsega videti je zadje čase zelo v modi sem ga slišal na različnih ''prireditvah''. Sicer je res, da ne more vsega videti, je pa to zelo zelo dober izgovor, ki ga načeloma nihče ne more ispodbijati :^o

To je zame samo strahopeten izgovor in za nos vlečenje tekmovalcev, da se lažje rešiš nadležnega mrčesa (kot bi poslušal naše vrle politike) :o)

LP
Xray-REDS-Sanwa
Uporabniški avatar
Lojz

Prejšnja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: Bing [Bot] in 12 gostov