Moji občutki z dirke so enkratni! Kot pa je navedel že Aljoša, jih je malo skalio le obnašnje in reakcije g. Nebca, vse ostalo je bilo PERFEKTNO in nepozabno.
...namreč, bil sem mehanik Uroša K. v vožnji modelov 1:10, in par minut pred štartom kvalifikacijske vožnje je avto zdivjal, ker je izpadel kristal na sprejemniku, stekel sem do g. Nebca in kar se da lepo vprašal, če je mogoče rezervna frekvenca Uroša K. še prosta v tej kategoriji, ker smo nekje na progi izgubili kristal. Najprej me sploh ni poslušal, nato mi je zabrusil, da to sploh ni njegov problem in naj se odstranim. Potem pa sem opazil, da ima pred sabo štartno listo z vsemi podatki, in se malo stegnil, da bi sam videl če je omenjena frekvenca prosta, v tem pa je odmaknil še list.
Sedaj pa res ne vem več, ali je res tako težko prebrati en sam podatek z lista ped seboj???
Bil sem enostavo razočaran, do zdaj je bilo moje prepričanje, da lepa beseda vedno mesto najde, vendar pri g. Nebcu to očitno ne velja.
Razen zgoraj omenjenega, ki je nato preraslo v incident pa je bilo vse resnično super!
Tudi jaz se še enkrat zahvaljujem g. Danilu in vsem ki so sodelovali pri oganizaciji dirke, za odlično organizacijo, in gostoljubje v boksih, kjer smo lahko taborili, ...za ODLIČEN novi ovinek, ki progo naredi še boljšo.
Zahvalil pa bi se rad še moji ekipi v boksih Urošu K. in Aljoši G., ki je tako pripomogla k zame odlični uvrstitvi na 2. mesto v skupini RALLY F2.
Vedno se bom z užitkom vračal na dirke v Tolmin, kajti dirkati na taki progi je resnično užitek.
Lep pozdrav vsem do naslednje dirke
PS
Štajerci tokrat nismo zatajili v F2

, smo pa tokrat zatajili na področju slikovnega materiala, ki ga je drugače pri nas bilo vedno v izobilju, zato bi naprosil vse ki imajo kaj slik ali kakšen video z dirke če mi lahko pošljejo PM, ali me kontaktirajo na mail:
fuelboy@email.si
Hvala!