Po tekmi za pokal Tolmina

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

Po tekmi za pokal Tolmina

OdgovorNapisal/-a ELO » 16.08.2003, 13:51

Datum: 15.8.2003

rezultati:

Rally F2
priimek ime št.krogov best lap
1. gačar zdenko 58 28,28
2. čuček tomaž 55 29,00
3. krambergeriztok 52 30,73
4. obid nejc 44 30,48
5. kokol stanislav 34 35,07
6. graton massimo 28 30,20
7. marčič nejc 25 30,60
8. belak uroš 21 29,99
9. kranjc roman 20 29,41
10. fink denis 14 32,58

Rally F1
1. tratnik izidor 63 26,53
2. mlekuž miha 58 27,59
3. kemperle tine 56 26,95
4. abramič andrej 55 26,94
5. benko mojca 53 28,63
6. drole iztok 52 27,72
7. kavs ambrož 32 27,02

1:10 TC
1. gril aljoša 67 23,03
2. miklavec matej 65 23,47
3. gačar zdenko 56 28,09
4. boreggio luca 51 28,29
5. osenk sašo 34 29,92
6. caauta ricardo 17 29,88
7. graton massimo 6 34,91
kobe uroš * *
blazina robert * *

1:8 IC
1. vuga jernej
2. koritnik gregor
3. kobe uroš
4. marko leban
5. flavio caarboni
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a ELO » 16.08.2003, 14:04

komentarji dobrodošli;

vsekakor za mnoge lep prijeten modelarski dan, ki pa se ga bodo nekateri pomoje bolj medlo spominjali, predvsem zaradi preveč popitega piva, vročina pač naredi svoje, kajne dejan????

kot ste lahko opazili se je pisti dodal še en ovinek, ki jo naredi dosti bolj zanimivo. pa tudi uporabnost same proge se je na račun tega ovinka povečala, saj se lahko sedaj izkoristi celotno ravnino za razvoj hitrosti...

posebna poslastica same prireditve pa je bil vsekakor dež, ki je padal ravno toliko da je progo naredil malce drsečo, medtem ko elektronskim komponentam in ležajem v avtih ni škodoval, saj ga ni bilo v takih količinah da bi se oprijemal gum in nato pršil pod karoserijo v notranjosti avta!

dober je tudi dodan komentator na odru, ki ima pregled nad progo in opozarja tekmovalce na nevarnosti v obliki modelov s kolesi v zraku, ki so nebogljeno čakali na sredini piste da do njih pritečejo bolj ali manj hitri mehaniki, ki so bili hkrati tudi pobiralci. sam s tem nisem imel posebnih problemov, niti drugi z menoj ne, sem pa danes že dobil komentarje da so boljši "oranizirani" pobiralci!

hmm, sam sem tekmo zapustil z mešanimi občutki, čakal 14 ur na mojih 30 minut, nato pa mi crkne sprejemnik, čist tko, z lepega. imeti 30.000+ SIT stroškov zaradi tehnike na tekmi pa ni dobro za moje živce, jebiga sem samo člowk.....

sicer pa občutki vožnje moje nove pridobitve, serpenta 950, fantastično!!
avto deluje tako kot mora, nudi odličen oprijem, dejansko z osnovnim setupom, kot je že jernej v enemu izmed postov povedal, aerodinamika gtp difuzorčka pa tudi naredi svoje.

zaželjeni še ostali komentarji...

l.p.
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a SERPENT » 16.08.2003, 14:23

Pozdravljeni,
po prvi nočni dirki lahko povem, da sem bil večinoma zadovoljen. Morda le to, da bi bilo boljše imeti način pobiranja kot na DP.
Res škoda, da nismo tekmovalci kategorije 1/8 C odvozili finala, ker je najprej zmanjkalo elektrike (tema kot v ...), nato pa se je ulilo. Pa drugič.
Brez težav tudi pri meni ni šlo, saj sem takoj na začetku finala opazil, da je nekaj narobe s sprednjim servotom. Tako, malo za popestritev, da ne bomo šli domov, ne da bi bilo stroškov.

Pohvale organizatorju.

lp
Jernej
Uporabniški avatar
SERPENT
Forumski veteran

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a MaNe » 16.08.2003, 21:33

Štajerci smo že tudi doma in to s trojno zmago. :D :D :D
Slika je bila zelo rumena. :wink:

Vozit v tolminu je res super, zdaj pa sploh ko so naredili še ta ovinek.
Proga me je znova navdušila.

S svojo vožnjo sem bil zlo zadovolen v obeh kvalifikacijah sem bil zlo dober, sam pol pa so se v finalu pojavile težave in z dobro uvrstitvijo je bilo konc. Upal sem na dirko v dežju pa je vreme kolko tolko zdžalo.

Žal pa nismo videl finala C klase, kater bi bil zihr zlo zanimiv.

Večina štajercev nas je ostala v tolminu in tako smo prespali v šotorih in spalnih vrečah v boksih. Spal pa smo bol mal. :D

Ker pa smo že bli tukaj smo še mal peljal in izpeljali nekaj klubsih tekem, kar pa je bilo preveč za spreden diferencijal, ki je že včeri nekaj šepal.

In tako sem se tudi jaz vrnil domov s stroški.

Pohvale organizatorju in hvala danilu za odprt boks.
LP
Nejc
Uporabniški avatar
MaNe
----------------------------

Kraj: Slivnica pri Mariboru

OdgovorNapisal/-a nitro-s » 16.08.2003, 23:11

Odlično smo se imeli dva dni v Tolminu. Dirka je potekala tako kot mora in zahvala organizatorju (nagrade so bile za vse finaliste :lol: ). Tudi pri meni ni šlo v finalu tako kot bi moralo (pogon samo na tri kolesa :x ).

Še nekaj slik:
Priponke
resize of im000649.jpg
Naš box in v ozadju modelaski manekeni
resize of im000649.jpg (62.6 KiB) Videno 6698 krat
resize of im000660.jpg
Elo in mehanik v akciji - v ozadju je novi ovinek
resize of im000660.jpg (58.96 KiB) Videno 6692 krat
resize of im000661.jpg
Start 1:8 C
resize of im000661.jpg (57.41 KiB) Videno 6681 krat
Zadnjič spremenil nitro-s, dne 16.08.2003, 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
LP Stanko

GSM: 070 688-446 ___ E-MAIL: stanislav.kokol@triera.net

XRAY X4 2024 Stock - XRAY X12 2025 - BURI 2.2
Tamiya TT-02 - Tamiya TT-02R 21.5T
SANWA M17, RM MT4
Uporabniški avatar
nitro-s

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a nitro-s » 16.08.2003, 23:20

Še nekaj slik:
Priponke
resize of im000662.jpg
Najhitrejši model na dirki
resize of im000662.jpg (44.38 KiB) Videno 6663 krat
resize of im000664.jpg
Zmagoviti model 1:8 v F2
resize of im000664.jpg (56.77 KiB) Videno 6652 krat
resize of im000673.jpg
Dan po dirki - prespali smo, kar v boksih
resize of im000673.jpg (73.05 KiB) Videno 6648 krat
LP Stanko

SANWA M17, RM MT4
Uporabniški avatar
nitro-s

OdgovorNapisal/-a vuCa » 16.08.2003, 23:25

LP pozdrav vsem!

Tolminska pokalna dirka je bila zelo zelo super vreud izpeljana, čeprav me je zajebaval motor.To je bila zame prva dirka, kajti avto imam komaj 2 tedna.Upam da bo zbral denar za nov motor in na nasednji dirki se uvrstil v finale.

LP
-----------------------------
KO SI 1x NOTER SI
ZA VEDNO NOTER
-----------------------------
Sanwa BLAZER
Mantua Rally ECO

Slika

LP, Matej
Uporabniški avatar
vuCa

OdgovorNapisal/-a nitro-s » 16.08.2003, 23:53

Naš mladi up "POKI" :P
Priponke
resize of im000670.jpg
resize of im000670.jpg (54.17 KiB) Videno 6627 krat
LP Stanko

SANWA M17, RM MT4
Uporabniški avatar
nitro-s

OdgovorNapisal/-a grilnet » 17.08.2003, 22:12

Še moji utisi iz dirke!

Kot prvo pohvale Danilu za odlično organizacijo dirke same in pa za dodan ovinek na koncu ravnine ki naredi progo še bolj odlično, tehnično zahtevno in pa predvsem še bolj hitro.

Sam sem imel obilico težav z avtomobilom. Na začetku mi ni bila všeč sama lega avtomobila ko pa sem le to odpravil mi je crknil še kristal v avtu. Šele tu pa so se začeli glavni problemi. Ko sem po mojem mnenju vljudno vprašal časomerilca (beri g. NEBEC) če mi lahko pove kje se nahaja obešen spisek frekvenc ( mislim da bi po pravilniku moral biti obešen na vpogled vsem tekmovalcem, če tega v pravilniku ne piše bi se to moralo urediti. Mislim da se bo večina strinjala z mano) me je kratkomalo nadrl kot zmaja in me poslal stran. Priznam da tudi jaz kasneje nisem govoril z prav nizkim tonom :D . TOrej problem št. 1 v katerem sem se pač moral znajti sam. Tudi to sem zrihtal in si tako v zadnjih kvalifikacijah izboril nastop v finalu, najhitrejši čas kroga in pa pole position.

Od štarta naprej vse ok, malce je deževalo da je še popestrilo dogajanje vendar avto se je peljal kot po tračnicah tako da mi je tudi v finalu uspelo postaviti še hitrejši čas.

PROBLEM ŠT.2 :!: :!: :!: :evil: Nato pa se je zgodila stvar ki nikakor ne spada v kontekst modelarjenja(naj bi bili vsi nasmejani,dobre volje,prijatelji.....) MIslim da so vsi ki so gledali našo dirko (1/10) od štarta naprej videli da sem prav suvereno povedel in da sem vodil od štarta naprej. Takrat mi je g. JANI NEBEC osebno oz. je zatajila tehnika(čudno da samo enkrat na dirki), odbil-a en krog in me posadil-a na drugo mesto za Miklavca. Na odru med dirko sva se tudi z Miklavcem čudno pogledala kako je to mogoče in mi je on sam rekel da če bo pri naslednjem branju rezultatov isto da bo ustavil in me pač en krog počakal (vsa čast ker je tako fer dečko) kasneje se je pač pokazalo da sem hitrejši in ustavljanje ni potrebno ker sem tudi razliko kroga manj nadoknadil. Med samo vožnjo nisem naredil napake!!!

Vendar mislim da to dejanje g. Nebca ne sodi na dirke ker pač modelarjem zbija voljo do dirkanja in posega med rezultate same in kroji vrh razpredelnice. TO ENOSTAVNO NI FER IN TEGA NAJ NE-BI POČELI :!: :!: :!: :!:

Po tej dirki imam pač malo mešane občutke, vendar se je vse dobro izteklo.Še enkrat pohvale g. MLEKUŽU ker je užitek voziti na taki progi in prav rad se bom še vrnil.

Zahvalil bi se rad MIKLAVCU za odlično dirko in pa lepo tiščancijo in pa moji posadki v boksih.

Pa prav lep pozdrav

P.S. DO NASLEDNJIČ MORAMO PA ŠE MALO UREDITI ZGORAJ NAVEDENE STVARI, prosim če je kdo opazil da mi je odbil krog naj se pridruži mojemu mnenju da temu naredimo konec!!!!
Zadnjič spremenil grilnet, dne 18.08.2003, 10:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
grilnet
Forumski veteran

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Fuelboy » 18.08.2003, 08:17

Moji občutki z dirke so enkratni! Kot pa je navedel že Aljoša, jih je malo skalio le obnašnje in reakcije g. Nebca, vse ostalo je bilo PERFEKTNO in nepozabno.

...namreč, bil sem mehanik Uroša K. v vožnji modelov 1:10, in par minut pred štartom kvalifikacijske vožnje je avto zdivjal, ker je izpadel kristal na sprejemniku, stekel sem do g. Nebca in kar se da lepo vprašal, če je mogoče rezervna frekvenca Uroša K. še prosta v tej kategoriji, ker smo nekje na progi izgubili kristal. Najprej me sploh ni poslušal, nato mi je zabrusil, da to sploh ni njegov problem in naj se odstranim. Potem pa sem opazil, da ima pred sabo štartno listo z vsemi podatki, in se malo stegnil, da bi sam videl če je omenjena frekvenca prosta, v tem pa je odmaknil še list.
Sedaj pa res ne vem več, ali je res tako težko prebrati en sam podatek z lista ped seboj???
Bil sem enostavo razočaran, do zdaj je bilo moje prepričanje, da lepa beseda vedno mesto najde, vendar pri g. Nebcu to očitno ne velja.

Razen zgoraj omenjenega, ki je nato preraslo v incident pa je bilo vse resnično super!
Tudi jaz se še enkrat zahvaljujem g. Danilu in vsem ki so sodelovali pri oganizaciji dirke, za odlično organizacijo, in gostoljubje v boksih, kjer smo lahko taborili, ...za ODLIČEN novi ovinek, ki progo naredi še boljšo.

Zahvalil pa bi se rad še moji ekipi v boksih Urošu K. in Aljoši G., ki je tako pripomogla k zame odlični uvrstitvi na 2. mesto v skupini RALLY F2.

Vedno se bom z užitkom vračal na dirke v Tolmin, kajti dirkati na taki progi je resnično užitek.

Lep pozdrav vsem do naslednje dirke 8)

PS
Štajerci tokrat nismo zatajili v F2 :D , smo pa tokrat zatajili na področju slikovnega materiala, ki ga je drugače pri nas bilo vedno v izobilju, zato bi naprosil vse ki imajo kaj slik ali kakšen video z dirke če mi lahko pošljejo PM, ali me kontaktirajo na mail: fuelboy@email.si
Hvala!
Zadnjič spremenil Fuelboy, dne 18.08.2003, 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
LP Tomaž
Uporabniški avatar
Fuelboy

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a ELO » 18.08.2003, 09:52

v premislek in odgovor grilu, pa še marsikomu:
-pa ste prepričani da si želite da vaša frekvenca javno visi na prireditvenem prostoru? kaj če se najde kdo ki vas ne mara in gre pogledat katero frekenco vozite in vam nato zanalašč ponagaja! az definitivno ne in bom vedno proti temu!!!

sicer pa, janez je dejansko nastopal samo v vlogi časomerilca, sicer res da je z vsemi podatki razpolagal, vendar je vodja tekme vseeno bil nekdo drug in bi se s svojimi prošnjami glede frekvenc in ostalega morali obrniti nanj!

pa še to, predno popljuvate karkoli, poskusite sami organizirati tekmo in urediti vse pizdarije ki sodijo poleg. in ko potem za vaš trud slišite kako je vse šlo narobe, to zagotovo ni dobro za moralo in pohvalo....

torej, da bi podatke dobili pri janezu je bila stvar njegove dobre volje, ne pa dolžnost. kaj naj rečem, očitno je bil slabe volje :? upam da mi bo vsaj za pivo dal, ko ga sedaj iz "godlje" vlečem!

kar pa se odštetih krogov tiče....
.... jaz si ne upam trditi da je bilo to namerno, povsem možno da je kriva tehnika! enako se je dogajalo mojemu vozniku v treningu in mislim da 1. kvalifikacijah. kaj čmo, še posebej v finalu 1:10 se je to dosti kmalu pokazalo da je prišlo do napake, tako da če gril ne bi uspel zmagati bi se lahko pritožil in pritožba bi mu bila definitivno zanj ugodno rešena! sploh ker se je te napake zavedal tudi njegov najhujši konkurent, matej m..

kar pa se samega drtja in podobnih izpadov tiče, mislim da smo vsi skupaj z mano na čelu preveliki koleriki in vedno najprej krivimo druge, pa čeprav so vsi izvori problemov v nas samih oziroma naši tehniki :oops: :oops:

nekateri ste bili še predolgo na soncu, spet drugi preveč "kebrovi",.... in nastane situacija taka kot je!

če pa na koncu črto potegnete, pogledate nazaj in seštejete dneve ki ste jih v tolminu preživeli boste pomoje vsi brez izjeme ugotovili da ste se imeli nenormalno dobro, in to je bistvo vsega!!!

taka so nekatera moja mnenja, jih pa ni treba upoštevati, saj vas itak že večina ve da nimam pojma!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a Fisher » 18.08.2003, 09:59

Tekma je bila res lepa. Sploh so mi bili vsec nasi finale ko je zacelo rositi vedno bolj (F1), je pa tehnika tokrat popustila.
Pila tuning by Fisher je naredila svoje in je v 17 minuti OPSa odprlo, ko sem bil 10 sek za tratnikom. :x
Pa drugic vec srece (upam) do zdej je se ni blo. :)
Je pa zanimivo videt kako se usujejo koncki alu-ja iz motorcka ko ga odpres. Se bat je dalo na polovico. :)
LP
Uporabniški avatar
Fisher
Naš človek :)

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a MANTUA » 18.08.2003, 10:12

Pozdravljeni !

Ker me imate spet v zobeh, moram pojasniti nekaj stvari o obnašanju tekmovalcev na dirkah.

Najprej nekaj o organizaciji:

Organizator, oziroma vodja dirke je tisti, ki rešuje kakršnekoli težave ali vprašanja tekmovalcev. Kadar dirko organizira MD Nebec hobi ali pa Mantua model, sem organizator jaz, oziroma določim glavnega sodnika s katerim komunicirate. Kadar pa me vidite za računalnikom na kakšni drugi dirki, zgolj pomagam in nisem zadolžen za kakršno koli pojasnevanje tehničnih zadev.

Nikoli nisem zasledil, da bi se kdo pritoževal nad tem, da dirka teče po urniku. Ne razmem pa tega, da se vam ne da dopovedati, da treh stvari na enkrat ne morem delati ( govoriti po mikrofonu, skrbeti za računalnik in še reševati tehničnih težav tekmovalcev ), torej boste morali izbirati med tekočo dirko, ki teče po urniku in med posvečanjem posameznikom, ki največrat zaradi lastne malomarnosti ne morejo nadaljevati s tekomovanjem.

Zdaj pa lahko še malo pokomentirati nesramno obnašanje Aljoše Grila in Uroša Kobeta. Kot ponavadi se v množici tekmovalcev, ki se znajo obnašati najdejo izjeme, ki temu niso dorasli. Ne razmuejo, da je dirkanje z modeli avtomobilov hobi, ki naj bi skrbel za dobro počutje in sprostitev, ampak ga jemljejo kot nekakšno obvezo po zmagovanju in jih zato popolnoma vrže iz tira, kadar se zgodi kaj nepredvidenega.

Kot ponavadi vsem tekmovalcem, ki me pridejo nadlegovat, kadar sedim za računalnikom sem tudi najprej Aljoši Grilu povedal, da je za reševanje njegovih težav, pristojen organizator, saj le on lahko prekine tekmovanje, ali pa razpolaga s seznamom frekvenc (ki je po pravilniku za DP tajen), zato so vse kletvice in grožnje odveč. Način, ki sta ga pokazala Gril in Kobe da slutiti, da bi bil oba potrebna močnega pomirjevala, saj s svojim obnašanjem ne spadata na prireditev, kjer lahko njune histerične izpade vidijo tudi starši otrok, ki jih zanima sodelovanje v našem zanimivem hobiju in, ki jih takile izpadi zagotovo ne bodo privabili.

Tudi izjava Aljoše Grila v kateri pravi, da sem mu samovoljno odbil krog je navadna laž. Moje delo na dirki je bilo da skrbim za nemoten potek dirke, obveščam tekmovalce o času štarta, kar sem tudi opravljal in na to ni bilo nobenih kritik. Krogi pa se odbijajo izključno po navodilu sodnika, ki ima o vsem skupaj tudi zapisnik. Razlogi za odbijanje so podrobno opisani v pravilniku za državno prvenstvo, tekmovalci ki se z njimi ne strinjajo pa imajo možnost pritožbe na kraju dogodka, zato res ne vem v čem je smisel takega laganja po internetu.

Sicer je bila dirka v Tolminu lepa in dobro organizirana, žal mi je le, da se vedno najde kdo, ki ne pozna osnovnih pravil obnašanja in zato svojo jezo stresajo na prvega, ki je v bližini.

Janez Nebec
Uporabniški avatar
MANTUA

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a grilnet » 18.08.2003, 11:35

Torej g. Nebec če bi dobro prebral moj post bi videl da sem omenil da je mogoče pač tudi zatajila tehnika(v celih pol ure pač samo 1x), vendar če bi kdo odbil krog javno oz. če bi to storil sodnik mislim da bi bilo objavljeno po ozvočenju. Ker pa take objave ni slišal nihče in kljub mojemu prvemu mestu od štarta naprej sem se kar naenkrat znašel na drugem mestu četudi nisem odšel v boks. Pravzaprav me ne zanima četudi je bil odbit en krog, vendar je zelo čudno da me o tem med dirko ni nihče obvestil. Niti nisem bil opozorjen o zaletavanju..... RES ČUDNO.

Kar pa se tiče mojega vprašanja do tebe mi nisi samo lepo odvrnil vendar si prav zakričal nazaj. Logično je da tudi jaz ne bom ostal miren. Če sem te prišel lepo vprašat bi pač lahko lepo odgovoril. Razmisli!

Kar pa se tiče frekvenc, do sedaj na vseh dirkah ki sem jih vozil v tujini so bile frekvence javno obešene da si lahko morebitne spore in pa težave reševal sam.V tem primeru jaz in Kobe ne-bi nadlegovala tebe ampak bi enostavno pogledala za frekvenco in stvar bi bila urejena.!

LP

LP
Uporabniški avatar
grilnet
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a SERPENT » 18.08.2003, 14:59

Pozdravljen Gril,
vse je lepo in prav, kar se tiče liste frekvenc v tujini, toda vseeno ne bi mogel in smel brez dovoljenja direktorja tekmovanja kar tako zamenjati frekvence, pa čeprav ne bi motil nobenega. Samo med prostimi treningi lahko ob morebitnih težavah sam zamenjaš frekvenco, ne da bi nikogar prej obvestil (seveda moraš to popraviti tudi na izobešeni listi). Ko pa se začne uradno tekmovanje, gre vse preko direktorja dirke oz. glavnega sodnika.

lp
Jernej
Uporabniški avatar
SERPENT
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a grilnet » 18.08.2003, 16:03

Jernej točno tako, te 100% podpiram in mislim da je tako prav, vendar če pa vprašaš za spisek frekvenc da vidiš ali imaš na razpolago tako kot je nima nihče, po-tem pa obvestiš direktorja-oz. glavnega sodnika dirke da boš zamenjal frekvenco je to uredu, mar ne?Jaz je nisem menjal ker nisem prišel niti do spiska frekvenc kaj šele da bi lahko koga obvestil, da moram menjati frekvenco,ker se je g. Nebec tako zdrl nad mano. Mislim da vprašati ni greh ampak pri nas očitno je!

LP
Uporabniški avatar
grilnet
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a asso » 18.08.2003, 16:06

Zdravo!!

Mater ste bencinarji face. Dobro, da je bila dirka v Tolminu, da se lahko vsaj malo narežiš. Ni mi pa jasno zakaj ni možno zamenjati frekvenc. V Avstriji se pred finalnimi vožnjami izobesi seznam na tablo z frekvencami in sami tekmovalci med sabo v petih minutah rešijo problem.

lp

jernej
Uporabniški avatar
asso

OdgovorNapisal/-a ELO » 18.08.2003, 16:45

asso napisal/-a:Zdravo!!

Mater ste bencinarji face. Dobro, da je bila dirka v Tolminu, da se lahko vsaj malo narežiš. Ni mi pa jasno zakaj ni možno zamenjati frekvenc. V Avstriji se pred finalnimi vožnjami izobesi seznam na tablo z frekvencami in sami tekmovalci med sabo v petih minutah rešijo problem.

lp

jernej

ja seveda, če je v avstriji tako kot pri nas da je na tekmi 5 tekmovalcev gre, ne vem pa kako se dogovorit pri tekmovalcih nad 30.

skratka, tako kot je to pri nas urejeno je čist dobro, edino kak tak izpad nas včasih preseneti!

da pa se seznami tkole izobešajo je vsaj meni totalno mimo....
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a SERPENT » 18.08.2003, 19:11

Jernej točno tako, te 100% podpiram in mislim da je tako prav, vendar če pa vprašaš za spisek frekvenc da vidiš ali imaš na razpolago tako kot je nima nihče, po-tem pa obvestiš direktorja-oz. glavnega sodnika dirke da boš zamenjal frekvenco je to uredu, mar ne?

Točno tako je, Aljoša, kot si napisal.

lp
Jernej
Uporabniški avatar
SERPENT
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 19.08.2003, 09:43

Če dobro preberem te poste se mi zdi da je grilent komuniciral namesto z glavnim sodnikom z časomerilcem kar po moje ni v skladu z nikakršnimi pravilniki

ves žolč ki se zliva po forumu je torej napačen pristop tekmovalca k reševanju "napačne" sodniške odločitve.

V marsikaterem športu je tekmovalec ki kakorkoli ovira pomožne sodnike (časomerilec ......) kaznovan, najpogosteje z izključitvijo ali diskvalifikacijo če pa pri tem pride še do verbalno spornega obnašanja to obravnav še disciplinska komisija ter sankcionira v skladu z pravilniki
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

Kraj: Ljubljana

Naslednja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov