Najprej bi se rad zahvalil za pomoč Dejanu,Alešu D.,Jerneju V. in ostalim !
Zanima pa me ,kje za

l.p.,Borut
Moderator: Jetforce
DobnikarA napisal/-a:Rezultati so v obdelavi pri meni (letos to urejam jaz) in kot je bilo pri podelitvi rečeno, bodo rezultati ven nekje v 4-5 dneh od dirke. Tako da nič skrbet, bodo!
lp Ales
Čur napisal/-a:DobnikarA napisal/-a:Rezultati so v obdelavi pri meni (letos to urejam jaz) in kot je bilo pri podelitvi rečeno, bodo rezultati ven nekje v 4-5 dneh od dirke. Tako da nič skrbet, bodo!
lp Ales
full hitro!
Odkar gre to po novem je čisto drugače.
Včasih so bili rezultati gor, še preden sem prišel s tekme do računalnika!
Čur napisal/-a:DobnikarA napisal/-a:Rezultati so v obdelavi pri meni (letos to urejam jaz) in kot je bilo pri podelitvi rečeno, bodo rezultati ven nekje v 4-5 dneh od dirke. Tako da nič skrbet, bodo!
lp Ales
full hitro!
DobnikarA napisal/-a:Čur napisal/-a:DobnikarA napisal/-a:Rezultati so v obdelavi pri meni (letos to urejam jaz) in kot je bilo pri podelitvi rečeno, bodo rezultati ven nekje v 4-5 dneh od dirke. Tako da nič skrbet, bodo!
lp Ales
full hitro!
Ja res je, drugače je. Nihče ne brani organizatorjem da na tem mestu objavijo neuradne rezultate tekme v digitalnem zapisu (s temi jaz nimam prav nobene veze). Ko pa gre za urejanje uradnih rezultatov in skupnih uvrstitev sem na vrsti jaz, ki pa me pravilnik pod točko 5.2 ne obvezuje rezultatov oddajati še preden jih ne dobim od organizatorja (tokrat jih imam slučajno že doma, ker sem jih osebno prevzel na licu mesta, da jih organizatorju ni potrebno pošiljati meni po pošti). To funkcijo kot član komisije v ZAMSa torej opravljam prostovoljno in je od mojega prostega časa odvisno, kako hitro mi uspe preveriti, urediti in potrditi rezultate. Kot do sedaj pa je z moje strani zagotovljeno, da bodo na naslove društev prišli vsi rezultati v doglednem času (zdi se mi da 4-5 dni ni nobena kritična doba za tako stvar ob vseh ostalih obveznostih ki jih še imam).
lp Ales
Robert napisal/-a:Ekola rezultate finalnih vozenj.
Rally sem zdruzil vse tri finalne voznje.
Lahko sem kje falil![]()
Srecni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov