Jernej, a si dobil pravilnik 2003, ki sem ti ga po mailu poslal? Nisi nič omenil. Sem mislil da si ga ze dal naprej še Dejanu. No, saj ga bom še tebi tebi Dejan, nič skrbet.
Dejan hvala, da si dal tako lepo primerjavo iz F1, se nisem spomnil. Pa mi ti povej, zakaj ima BMW lahko najmočnješi motor (ziher par 10 konjev več kot Ferrarijev), pa so še vedno toliko slabši od Ferrarija?
Moje mnenje: Pri njih se jasno kaže, da dirkalnik kot celota ne deluje 100%, "brutalna moč", itd... Brez veze, letos bo isto kot lani, ker oni spet preveč stavijo samo na motor (spet najmočnejši med vsemi).
Preveč je drugih faktorjev, da bi se skliceval samo na motor. V motorju je rezerva le takrat, ko je drugje ni čisto nič več, in to priporočam vsem, da imajo pred očmi.
Glede USA pravil: Sem že napisal, da ko sem sestavljal pravila, nisem hotel zapreti nikogar (med njimi si bil tudi ti Dejan, ker si govoril da boš tisto leto imel neke 10, 11 ovojne motorje). Posvetovali smo se vsi, ki smo imeli največ pri pravilniku in se pač tako odločili.
Pa da ne boš mislil, da je po celi Evropi enako, vsaka država ima po svoje urejeno marsikako zadevo.
Tudi sam sem se sprijaznil s tem, da bomo ostali izjeme v evropskem prostoru vse dotlej, dokler ne bo v prestolnici kake prave modelarske piste, tako kot je v Evropi.
Za Sežano:
Seveda se upam dat gor 14 ovojev, zaradi mene daš pa lahko ti gor 10 ovojev, lahko poskusimo, samo 14 motor mi zrihtaj, sicer bom vozil 12 (da bo za oba enako), pa bova imela pravo dirko
lp Ales
šit, spet imam prav...