En prav lep pozdrav vsem skupaj!
Objavljam še rezultate in skupno tabelo, kjer se jasno vidi z rdečo barvo pri tekmovalcih vidi katera tekma je črtana.
RezultatiLestvicaTako sedaj ša mi dovolite da strnem nekaj misli glede letošnje sezone.
Najprej naj povem, da smo začeli na merilnem sistemu delati zelo pozno, zato je bilo tekom sezone kar nekaj napak z moje strani, za katere se oškodovanim opravičujem(komplet ekipa modifieda na 2 tekmi, Domen Lipnik in Peter Kocmut na predzadnji tekmi v Kisovcu, pa še kje bi koga našel), delal sem na tem da bi bilo takšnih in podobnih napak čimanj, vendar mi velikokrat ni uspelo. Drugače pa hvala vsem za udeležbo na letošnjih tekmovanjih, in hvala vsem ki ste me prenašali, kljub marsikateri napaki izjavljeni po mikrofonu, ali kakorkoli drugače
Tako da drugače pa sem vesel, da sem dobil to priložnost, da sem lahko vodil tekme, in opravljal delo časomerilca.
Posebna zahvala z moje strani gre v prvi vrsti Janiju Brvarju, ki je poskrbel, da sem imel v Mariboru in na Jesenicah, in v Kisovcu streho nad glavo, oglasno desko na vratih, taveliko mizo v uporabi in še kaj... Skrtakta Hvala Jani za Kombi!!! Hvala tudi Gregorju Banku, za pomoč pri seštevanju rezultatov, dokler tega še ni znal računalnik...
Tako jaz sem s tem zaključil lesošnjo sezono časomerilstva v avtomodelarstvu, tako da mogoče se vidimo še v Mariboru, mogoče pa bo to delo dobil nekdo drug iz našega kluba naprimer Lesi je majster za vse pa še komentiranje obvlada (pa zvok stankovega V8 tud obvlada), tako da mogoče pride pa v Maribor v vlogi časomerilca on...
Pa če lahko podam še eno pripombo glede obnašanja g.Popiča na tekmi, za tisti sredinec katerega si usmeril proti nama, nevem ali je bil namenjen Juretu ali meni, vsekakor pa ni bil namestu, saj Jure ni zanalašč napačno izgovoril priimka Popič, tako da če bo drugo leto še Mair-Cup ali karkoli podobnega, kjer bom (če še bom) sodeloval, takšnega obnašanja s strani tekmovalcev oziroma spremljevalcev tekmovalcev ne bom prenašal...
Vedi(te), da je moje delo časomerilca prostovoljno, in zato nebom prenašal nestrpnosti na tekmah, če pa vam kaj ne paše pa lahko rečete in jst grem in problem je rešen....Prav zaradi tega sem sam zaključil z avtomodelarstvom...
Pa da nebom končal v negativnem smislu, vsa čast Robiju Leskovarju, ki je tole sceno dvignil, in g. Marjanu Leskovarju, ki je vse tole financiral, v vlogi organizatorja, pa se je se je zelo dobro izkazal Janez Medija, ker v topspeed-u ni veliko članov, ki bi postavljali progo tako da...
Čestitke z moje strani vsem dobitnikom pokalov, vsem ki so se borili do zadnjega za dobro uvrstitev, in vsem, ki ste kakorkoli pomagali dvigniti elektro sceno do sem, kjer smo(ste) zdaj.
Za konec pa srečno 2012, čimveč tekmovalnih uspehov, in ne se kregat pa bodite pridni...
Dost nakladanja...
LP Tim_P.