Napisal/-a Lojz » 23.01.2012, 14:51
No pa nama je uspelo ...
Krenila sva v četrtek ob 13.30 in prispela v hotel naslednji dan 03.00 zaradi težav z osebnim avtomobilom, ki so se pojavile 200km od hotela v Italiji!
Spala, če bi temu lahko tako rekli celi dve uri in se nato odpravila do proge. Prvo vožnjo zamudila ... nato pričela z drugo trening vožnjo. Hitro sva ugotovila, da nekaj delava narobe z gumami in preden sva uspela kaj ukrenit so bile skupine za kvalifikacije že narejene. Prve kvalifikacije odvozila enkrat proti večeru. Popolnoma izmučena sva se vrnila v hotel spat.
V soboto so se nadaljevale kvalifikacijske vožnje, kjer sva poskušala pridobiti čim več informacij glede priprave gum in kaj hitro ugotovil, da sva na napačni poti. Potem seveda traja 2-3 vožnje, da se gume ’’vležejo’’. Tako so minile kvalifikacije in skupine za finalne vožnje so bile postavljene.
Meni osebno se je zadeva iz vožnje v vožnjo izboljševala, ko so gume prihajale k sebi a žal prepozno saj se občutki precej spremenijo, ko gume začnejo prav delovat.
Sedaj sva nabrala kar nekaj dobrih izkušenj za naslednjo dirko ... spoznala sva precej modelarje iz različnih držav Evrope in izvedela, kako izgleda modelarska scena pri njih doma.
Seveda je vzdušje na ETS dirki fantastično, vse deluje kot ura. Tam sta dve ekipi, prvo je tu ETS/RedRC ekipa, ki vse organizira, snema, komentira ... in nato lokalna ekipa, ki zadeve izvaja po navodilih.
Nazaj sva se odpravila ob 13.00 v nedeljo in prispela v Maribor v ponedeljek 06.00 čisto na koncu z močmi. Avto sva dala sicer v petek na pregled a niso nič ugotovili!?
Lep pozdrav v nestrpnem pričakovanju na ETS v Avstriji letos julija.
Lojz
- Priponke
-

- Stanko pripravlja svoj model
- IMG_3590.jpg (71.56 KiB) Videno 7873 krat
-

- Stanko v objemu ''svoje'' družine
- IMG_3602.jpg (74.91 KiB) Videno 7873 krat
-

- Moja miza
- IMG_3591.jpg (83.38 KiB) Videno 7873 krat
-