Napisal/-a XALIX » 21.05.2012, 21:02
Tudi z moje strani vsa pohvala res lepa proga ,okolica vse urejeno v piko,poskrbljeno tudi za gledalce in seveda več kod odlična organizacija dirke, čestitke družini ŠIMC in vsem ki ste pomagali, s sinom sva bila prvič kod tekmovalca na dirki in sem vesel da sva bila prav na tej progi, kljub nerodnostim ki so se nama dogajale je pač prvič, ostala nama bo v spominu zahvaljujoč organizatorju ker je v tako lepem ambientu pripravil tako super dirko!!!!!!!!!!!!!
Imam tudi veliko slikovnega materiala se posebej "modelov v akciji" jih rad slikam kar je tudi po svoje težko.(žal ne znam ali ne morem pripet tukaj slik za to jih bom v BLATNEM DOLU imel na kljucku in dal nekomu da to zrihta)
Spotoma bi se rad vprasal če ima kdo vžigalc svečke viška ker je verjetno ponesreči pospravill mojga v boksih v prvih kvalifikacijah(moder alu LRP)upam da se najde tudi sam sem ze večkrat ponesreči več domov prinesel kod bi bilo treba in prek forumov vrnil.
Še enkrat hvala druzini ŠIMC za lepo nedeljo vsi skupaj pa ste vabljeni na nasljedno,mojo domačo dirko v BLATNI DOL-u (upam da nam bo vreme naklonjeno)
ALES M