Po 7. tekmo MAIR CUP 2012 - Kisovec 30.9.2012

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

Po 7. tekmo MAIR CUP 2012 - Kisovec 30.9.2012

OdgovorNapisal/-a rc schumacher » 01.10.2012, 20:13

Tako za nami je še finalna tekma letošnjega MAIR CUP-a. Nekaj nam je grozilo vreme z manjšo ploho toda tudi to smo pregnali in je tekma potekal iz mojega vidika v zelo sproščenem vzdušju.

Navozil sem se zeeeelo veliko saj sem vozil 2 kategorije. Upam, da ste opazili in, da je jasno, da sem vozil super stock izključno zaradi svojega veselja in, da se malo bolj spoznam z novim avtomobilom in ne da bi komor koli pomgal za skupno razvrstitev :-!

Moj serpent se je peljal kar solidno vendar imam občutek, da se bo z določenimi opcijami in, če bi imel več časa za set up (sem vozil samo v nedeljo) dalo še hitreje.

Kombinacija mi ni bila najbolj všeč saj je bila zelo bumpy in pa exstremno zavita ;)

Prvič sem vozil karoserijo Hb Subaru Impreza type B katera se mi je zdela kar dobra in pa mi je nudila dober stering. Vendar pa žal nisem imel še kakšne druge za primerjavo bom jo v prihodnje primerjal proti Mazdi.

Zahvala še seveda vsem sponzorjem podjetju Mair za poklae in pa Majice.us za majice, ki jih je prijel vsak udeleženec finalne tekme.

Rezultati so že na uradni strani Mair cup-a.

In še galvna novica baje se bom srečeval tudi v naslednji sezoni :ymapplause:

Lp
Priponke
IMAG0400.jpg
In pa še slika mojega model.
IMAG0400.jpg (81.25 KiB) Videno 1340 krat
Slika S411ERYX
Uporabniški avatar
rc schumacher
----------------------------
----------------------------

Kraj: Mozirje

Re: Po 7. tekmo MAIR CUP 2012 - Kisovec 30.9.2012

OdgovorNapisal/-a mihah » 01.10.2012, 21:54

Hvala Robiju, Timu in vsem ostalim v MAIR CUP. Skupno 20 voznikov čez sezono 2012 v Super Stock! :-)

Za dirko sem v soboto pripravljal model reci in piši 12 ur. Ja komplet remont mojega malo zapuščenega Schumija, zraven pa še predelava na Gens Ace shorty 4200 paket. Moram reči, da je vse skupaj res uspelo. Na progi sem se je model peljal super, mi pa je proga v zavitih delih delala malo težav med ušesi... hehe.

Finalne vožnje SS so vse posnete, objavim jih ko pridem do hitrega neta.

Čestitke zmagovalcem, naslednje leto bom tekmoval samo SS kategorijo, ker mislim da je to ono pravo :-bd
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

Re: Po 7. tekmo MAIR CUP 2012 - Kisovec 30.9.2012

OdgovorNapisal/-a Zan P » 03.10.2012, 21:23

Pozdravljeni!
Najprej gredo zahvale in čestitke vsem tekmovalcem, ki so se letos udeleževali tekem MAIR CUPA.

Prilagam pa še fotografije s finalne tekme!

Tekmovalci na tekmi v kategoriji STOCK
Slika

Tekmovalci na tekmi v kategoriji SUPER STOCK
Slika

Skupinska tekmovalcev kategorije STOCK
Slika

Skupinska tekmovalcev kategorije SUPER STOCK
Slika

Pokali in medalje
Slika

Medalje
Slika