Moderator: blisk
TŠ napisal/-a:Mal sem gledal rezultate po drugih straneh, ampak se z njimi ne morem kaj dosti pomagat - rad bi razbral kje je nekako povprečen let (kako dolg, kakšen pristanek,...) - sicer pa so rezultati (pred uravnavanjem) od 150 do 700.
Kakšni so kaj povprečni rezultati pri normalnih pogojih?
Na kakšen način se uravnoteži točke tako, da jih ima prvi 1000.
Hvala za odgovore in LP
peroo napisal/-a:napaka: desna stran krila ima 9 reber, leva pa 8![]()
LP Peter
TŠ napisal/-a:Mal sem gledal rezultate po drugih straneh, ampak se z njimi ne morem kaj dosti pomagat - rad bi razbral kje je nekako povprečen let (kako dolg, kakšen pristanek,...) - sicer pa so rezultati (pred uravnavanjem) od 150 do 700.
Hvala za odgovore in LP
steem napisal/-a:in kako to da si se odločil narediti krilo samo z flapom in ne še z aileroni ? Gradnja je pa res enostavna. Še posebej za začetnike, ki se ponavadi ne znajdemo glede geometrije![]()
lepo da že nastaja nov model
LP Jernej
Hvala za odgovore in LP
TŠ napisal/-a:TŠ napisal/-a:Mal sem gledal rezultate po drugih straneh, ampak se z njimi ne morem kaj dosti pomagat - rad bi razbral kje je nekako povprečen let (kako dolg, kakšen pristanek,...) - sicer pa so rezultati (pred uravnavanjem) od 150 do 700.
Hvala za odgovore in LP
noben?
matej_mejac napisal/-a:Sej tole s flapom ni tko zgrešeno. Osebno imam kr velike probleme pri pristajanju svojega modela doskrat preletim željeno točko pristanka. Sicer imam elerone zmiksane v flape vendar ne pomaga dost.
Sej brez eleronov tut gre sam V lom maš večji.
Pa zmer sem neke kante letu ki so prec dol padle F5J se pelje in pelje....mal se je treba tut modela navadit.
LP Matej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov