Napisal/-a MANTUA » 06.05.2004, 14:20
Dve pojasnili:
Priporočena tovarniška cena je tista, ki jo tovarna priporoča trgovcem. Po priporočenih cenah lahko kupite vse izdelke v tovarni, in v večini Italijanskih trgovin. V večini Evropskih držav so zaradi stroškov transporta cene nekoliko višje.
To, da lahko v Sloveniji modele avtomobilov Mantua prodajamo ceneje od priporočenih cen pa je plod 10 letnega sodelovanja z Italijansko tovarno, zato se mi zdi da je to vredno poudariti.
Glede oglaševanja pa je takole:
Administrator ima pravico tole temo izbrisati, če meni da škoduje forumu, ali pa na ta forum ne sodi. Ker meja med oglaševanjem in informacijo ni natančno določena, sem objavil informaciji o dveh novih modelih, ki sta novost na slovenskem trgu in sta zato zanimiva za mnogo resnih tekmovalcev.
Če uporabnike, kot sta grilnet, in frcac, ki se oglaša v drugi temi, ki sem jo objavil tale "oglas" moti, ju prosim naj utemeljita, kaj natančno ju moti in na kak način takšne informacije škodujejo uporabnikom foruma.
Prosim ju tudi naj pojasnita, zakaj ju ne moti, če informacijo objavi nekdo drug, kot je to primer v nekaterih drugih temah. Ne zdi se mi ne zdi potrebno, da bi si v ta namen registriral novo uporabniško ime, kakor to počne mnogo uporabnikov foruma, ki si pod svojim uradnim imenom ne upajo napisati svojega mnenja, ali pa se le zabavajo v pogovorih s samim seboj ?