Novi GOLD EVO 5

Novosti s področja avtomobilskega modelarstva, pravilniki ...

Moderator: JC Borcy

Novi GOLD EVO 5

OdgovorNapisal/-a MANTUA » 06.05.2004, 10:30

Po dolgem pričakovanju, prihaja na trg novi Rally Race GOLD EVO 5. Na modelu so vgrajene vse izboljšave, ki jih na tekmovanjih uporablja večkratni Italijanski državni prvak v kategoriji Rally, Massimo Poldi, ki je tudi konstruktor modela.

Model ima narejenih mnogo izboljšav na sprednjem delu, vse izboljšave pa so nastale po več mesečnem testiranju na tekmovanjih.

Ekipo Mantua Model Italija, ki bo nastopala s tem modelom na dirki za 24 ur Tolmina, *********************************************

CENZURIRANO ZARADI OGLAŠEVANJA !

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
MANTUA
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana

Re: Novi GOLD EVO 5

OdgovorNapisal/-a alesb » 06.05.2004, 10:58

MANTUA napisal/-a: Po vstopu v EU smo pri Mantua model Slovenija še vedno obdržali vse cene modelov avtomobilov, približno 10% ceneje od tovarniških cen v Italiji.

Ali ni to malo čudno? Ceneje od tovarniških ali trgovskih cen? Dvomim, da bi tovarna delala z izgubo..... Vsaj logično se ne sliši.
Uporabniški avatar
alesb

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a mihah » 06.05.2004, 11:14

Eno je priporočena cena proizvajalcev - "tovarniška cena", drugo pa dejanska cena v trgovinah. Razlika je odvisna koliko daje proizvajalec cene za veleprodajo trgovcem in koliko ima trgovec namena zaslužiti in za kakšne količine se gre.
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a ELO » 06.05.2004, 11:40

na zadnji sliki je zanimiva tehnična rešitev vpetja, sicer že dolgo časa znana serpentu in drugim....

napredek torej je, pohvalno!
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a MANTUA » 06.05.2004, 14:20

Dve pojasnili:

Priporočena tovarniška cena je tista, ki jo tovarna priporoča trgovcem. Po priporočenih cenah lahko kupite vse izdelke v tovarni, in v večini Italijanskih trgovin. V večini Evropskih držav so zaradi stroškov transporta cene nekoliko višje.

To, da lahko v Sloveniji modele avtomobilov Mantua prodajamo ceneje od priporočenih cen pa je plod 10 letnega sodelovanja z Italijansko tovarno, zato se mi zdi da je to vredno poudariti.

Glede oglaševanja pa je takole:

Administrator ima pravico tole temo izbrisati, če meni da škoduje forumu, ali pa na ta forum ne sodi. Ker meja med oglaševanjem in informacijo ni natančno določena, sem objavil informaciji o dveh novih modelih, ki sta novost na slovenskem trgu in sta zato zanimiva za mnogo resnih tekmovalcev.

Če uporabnike, kot sta grilnet, in frcac, ki se oglaša v drugi temi, ki sem jo objavil tale "oglas" moti, ju prosim naj utemeljita, kaj natančno ju moti in na kak način takšne informacije škodujejo uporabnikom foruma.

Prosim ju tudi naj pojasnita, zakaj ju ne moti, če informacijo objavi nekdo drug, kot je to primer v nekaterih drugih temah. Ne zdi se mi ne zdi potrebno, da bi si v ta namen registriral novo uporabniško ime, kakor to počne mnogo uporabnikov foruma, ki si pod svojim uradnim imenom ne upajo napisati svojega mnenja, ali pa se le zabavajo v pogovorih s samim seboj ?
Uporabniški avatar
MANTUA

OGLAŠEVANJE !

OdgovorNapisal/-a GHOST » 06.05.2004, 15:35

1*Oglaševanje ne sme vsebovati ime trgovine, cene oziroma tgovina ne sme oglaševati njihovih izdelkov;

LAHKO pa objavijo novosti in podatke artiklov brez prej navedenih podatkov 1*
Lp Dean
040/239-554
ghost.013@gmail.com
Kolendar - Avstrijsko DP Elektro 2014
Uporabniški avatar
GHOST
----------------------------
----------------------------

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a MANTUA » 06.05.2004, 15:38

Hvala za pojasnilo. V prihodnje se bom držal navodil.
Uporabniški avatar
MANTUA

Vrni se na Novosti.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov