Napisal/-a luigidon » 21.05.2004, 14:21
No, jaz vam lahko iz prve roke povem kaj vec o teh modelih. Sam sem sprobal Flying Dragona. Pa bom rekel, da za prvo silo je. Torej za nekoga, ki bi rad letel za malo denarja. Je pa res, da ti modeli niso izraziti letalci, so bolj lahki, tako da je fajn ce ni nic vetra. Potem se nekako leti, drugace pa bolj skace gor po zraku. Mislim, da imajo tisti "stari macki" zato toliko za povedat čez te modele, ker je res, da se da z njimi naucit osnov letenja in to za majhen denar, pa povrhu vsega se sam. Fajn je seveda, da je zraven kaksen izkusen modelar, ampak ni pa nujno. Modeli so prakticno naunicljivi. Vsaj ta, ki sem ga imel jaz.
Zato mislim, da ce bi rad kdo zacel s tem leteti, da ni ovir. Zagotovo je boljse, ce kupis en orenk model, pa si najames instruktorja itd..ampak za denar malo manj kot 30k SIT mislim, da je to najvec kar lahko dobis. Zato ce bi nekdo rekel, da bi rad letel za manj kot za 30.000 SIT bi mu priporocal tak model. Ce pa bi nekdo rekel, da ma 70.000 sit denarja pa bi rad letel je pa druga zgodba. Vsekakor ce imas denar je boljsa varianta orenk model in instruktor...
Kar se pa tice clanka pa z veseljem kaj napisem:)Le kaksnega bolj izkusenega bi rabil zraven za pomoc:))Da ne bom kaksnih neumnosti kvasil:)))
Sem pa nekomu priporocil tudi taksen model, kot ga imam jaz in on ga je priporocil enemu njegovemu kolegu. Sedaj znata ze oba kar dobro leteti in tudi njegov sin ze zna:)
lp
matjaz
-------------------------------------------------------
Uspeh je za drzne....