Pred par dnevi sem kupil Schock Flyerja, zraven sem si privoščil še AXI ja 2208/34 in po nasvetu prodajalca Kokam 700 HD 3S1P in propeler APC slow fly 8x3,75 (in ne Kokam 1500 HD 2S1P, z 9x 3,75 propelerjem kot sem hotel sam) in rezultat
Tole je pa noro, zaradi tega modela bom spremenil mnenje o štromu. Zverinica naredi vse kot ta veliki modeli, samo da je (jasno) letenje bolj papirnato. Poteg

najmanj dva, pri popolnoma polni bateriji pa, kar bolj verjetno, trikrat večji kot teža modela. Čas letenja

ob mešanici hoveringa, torque rol, prevlečenih rol, harierjev in normalnega letenja, je po 15

minutah še vedno dovolj soka za hovering, sicer pa, ko ni več dovolj moči za hovering, je treba tako ali tako kmalu dol. Ob normalnem akrobatskem letenju ( ampak za to ta model tako ni narejen) je čas letenja daleč čez 20 minut. Najbolj me pa jezi, da je skoraj vedno preveč vetra za tak model, saj ne, da se nebi dalo leteti, a največ užitka je takrat ko je mirno.
Sedaj me zanima samo še

kolko časa bo zdržal

Ko pri hoveringu dodaš poln plin ga izstreli kot bi bil na elastiki

( ali kot npr. F3J na štartu), pri valjanju na polno pa rep zaostaja za (najmanj) 20 stopinj

.
Po svoje kar razumem, zakaj nekje prodajajo 3 komade za 100 $. Tudi moj tale najbrž ne bo edini

Tole je enostavno treba imeti pri hiši