Napisal/-a -=ZeroCOOL=- » 30.06.2004, 18:08
Dečki...sokiran sem....hitro vi to pišete! 3h sem prebil na Štatenbergu (padina) pa že tona postov.
Glejte...vse skupaj je takole:
Domen...prav si imel...Trup je barvan (sorčy Čač

). V osnovi je bil Beli, ampak ker be bil enkrat prizemljen in poškodovan sem ga popravil z šnitko karbona, in nato prebarval na rumeno. Domen....teža modela se je za to povečala za cca. 5g kar pa mi enostavno povedano DOL VISI. Je vsaj lep.
Masa modela: Jah, po govoricah Romiha in Čača sem rekel, da se ne bom ubadal toliko z težo, ker lahko HLG je v vetru kot list papirja. Torej...računam da bo nenagvihtan nekje 300g, nato pa bom vse to obračal med 300g in 350g.
Pako: Hvala...ja, tudi meni je všeč krilo. To je krilo ki ga bo imel tudi Boštjan in še marsikdo. Izkazalo se je za najuspešnejše krilo (še v času HLGjev) Od prihalteja Romiha sem dobil sredica in jih nato plankal z "selektirano" (beri perjem) balso. Spoji so ojačani z steklenko in na koncu je naneslo, da ima krilo 120g.
Uh...prsti bolijo.....
Jan
Xray XB8E, Xray XB9E Rally, Xray T4 '13,Xray X1, Xray M18T PRO, Sanwa MT4S, GensACE, REDS Motors, Tekin Motors, MuchMore, LRP, HobbyWing, Futaba