Intelli

vse o zvezi z elektroniko

Moderator: frank11

Intelli

OdgovorNapisal/-a trancedeejay » 09.07.2004, 10:45

Hi
Mene pa zanima zakaj meni intelli serje - sumim da je nekaj narobe z njim. Skoraj vedno ko nanj priklopim celice in jh filam mi napise output connection error, pa so celice cisto ok priklopljene - ce dam pa discharge pa dela, ali pa je ravno obratno, ko to napise pri discharge mi dela charge.recimo na displaju pise 6V pa ze to napise(ta error), ko pa jih popolnoma odklopim pa dvigne ze takoj na 23V in se vec. In to dela pri vseh celicah. Tudi takrat sem imel probleme filanja 10ih celic. Ali komu pride kaj na misel - kabel je brezhiben - sem ga pomeril.
Have a nice Day

Matt
MUSIC IS THE KEY
trancedeejay
Član

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a miskolin » 09.07.2004, 21:11

Pozdrav...
Tudi meni se je to dogajalo...pa sem prisel do zakljucka, da je bila bananca premajhna (pri polnjenju graupnerjeve naprave)....tako da je bil samo en pol priklopljen. Zamenjal zadevo in dela ok.
miskolin
Naš človek :)

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a kiwi » 13.07.2004, 07:55

Hi!

Nekje se verjetno prekine povezava. Lahko tudi, da je slab stik nekje v packu. Preveril bi tudi sponke v polnilcu in povezavo sponke tiskano vezje.

Lp Bostjan
samo da leti !!!
Uporabniški avatar
kiwi
Naš človek :)

Kraj: Ptuj - okolica

OdgovorNapisal/-a trancedeejay » 27.08.2004, 21:57

HI
Spet ga serje moj Intelli. OK, ze spet ga serje tale output connection error, ceprav je vse ok, saj na discharge dela ok. Prejle sem stisnil stop da se ustavi discharge, pa ja na displayu normalno sel na meni kjer se odlocas za filanje praznenje, ampak ventilator se je se vedno vrtel , ustavil se je sele ko sem dvakrat stisnil za ustavitev. Kaj bi lahko bilo to?
Have a nice Day

Matt
MUSIC IS THE KEY
trancedeejay
Član

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a Uros Mali » 08.09.2004, 14:27

Meni je Intelli povzrocal podobne tezave. Vzrok je bil kapljica slane vode (morje). Dejansko sem Intellija odprl in ga spral z 96% alkoholom. Zdi se mi pa bolje, da bi ga opral z destilirano vodo in dobro posusil.

Ko se alkohol se ni dobro posusil, je javljal vsekaksne napake.

Poskusi

lp Uros
Uros (041 924449)
Uros Mali

Kraj: Novo mesto / Ljubljana

Vrni se na Elektronik

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov