Pozdravljeni!
Model za F5J 400 kategorijo imam že dolgo (Telstar), vendar na tekmovanjih še nisem bil, ker nikoli nisem bil konkurenčen. Ampak zdaj ko gledam na tem forumu kva pišete, bi tudi jaz rad kdaj prišel. Ker moram za tekme dokupiti še kar nekaj stvari, imam sedaj za vas nekatera vprašanja, ki me mučijo:
1. Ali ima večina tekmovalcev na tekmah avtomobilske akumulatorje, ali take dražje, ki dopuščajo globoko praznenje? Če so to avtomobilske, potem moram pri nakupu biti na kaj pozoren, ali pa so vsi dobri?
2. Do sedaj sem imel motorček 400-tko z 7,2V in regulatorjem Jeti JES 110. Ta je dopuščal maksimalen tok 11A. Sedaj bom zamenjal z 6V motorčkom in prenosom, baterije pa bodo najbrž KAN 650. Ali je ta regulator še dober za to, ali pa moram kupiti močnejšega?
3. Moraš biti včlanjen v kak modelarski klub, ali pa so tekmovanja odprta za vse?
4. Ima večina tekmovalcev na tekmovanjih več paketov baterij, ali samo ene in jih med vsakim turnusom napolnijo? Ter koliko časa je med vsakim turnusom?
Za zdaj se spomnim samo to. Se je dost za enkrat, da vas ne bom preveč obremenil
LP, Andrej