Jaz sem pred 1 tednom dobil od stare mašine napajalnik. Pri +12V da iz sebe 8A, kar je čisto zadosti za max. 8 celic, ki jih uporabljam. Če bom pa kdaj več, bo treba pa počasneje polniti ali pa kupiti nov napajalnik (recimo nov 400W napajalnik ki košta okoli 7000sit da iz +12V kar 15A).
Dobra stvar pri tem starem napajalniku je ta, da je imel ven kabel za vklop/izklop, ki je bil namontiran na prvi stranici ohišja računalnika. Tako ti ni treba predelovati stikala. Ven pa dobim okoli 11,7V, pod obremenitvijo pa pade na okoli 11,5V. Tako da ni premalo za polnilec in tako ni treba dodajati tiste žarnice.
Grega, če ti lahko jaz odgovorim. Ker sem kupil Power Peaka Li pred 1 tednom. Za to ceno ki je (25k) in poštnine 700sit, ne moreš dobiti po mojem mnenju boljšega polnilca. Ima vse kar rabim še za naslednjih 10 let modelarstva

Edina slabost je mogoče, da je notri ventilator, ki dela NON STOP med polnenjem. In ko jaz polnim s počasnim tokom (0,1A) ventilator sploh ne bi bil potreben saj se tudi hladilnik nič ne segreje. Prebral sem nekje da do okoli 1,5A sploh ne bi potreboval ventilatorja. Tako jaz če polnim počasi odprem ohišje in izklopim ventilator. Lahko pa si tudi nardiš termostikalo.
Če pa polniš akuje v kaki sobi kjer te ni notri, pa ni potrebe da bi ga stišal.