V Krškem se začenja dogajati off road!!!

Vse o avtomobilskem modelarstvu : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: FASTLANE

V Krškem se začenja dogajati off road!!!

OdgovorNapisal/-a mimi » 04.08.2004, 20:48

Ja, tole je proga (pravzaprav tretjina proge, več se ne da dobit v moj objektiv).
Priponke
delproge[1].jpg
delproge[1].jpg (45.68 KiB) Videno 3580 krat
mimi
Član

Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a mimi » 04.08.2004, 20:59

Tole pa je oderček za voznike.
Priponke
oder.jpg
oder.jpg (50.88 KiB) Videno 3547 krat
samo, da se vrti in brni :)
mimi
Član

OdgovorNapisal/-a mimi » 04.08.2004, 21:13

No, in v soboto sem pridno pokosil travo, v nedeljo pa se nas je zbralo 6 komadov + veliko publike (spremstva voznikov :wink: :wink: ) in smo se zabavali, dirkali, šraufali, tankali in... res je bilo lepo. ili smo večinoma sami amaterji ( :roll: :wink: ) in tudi uporabnik tega foruma z nickom Scorpio, ki je prišel nam Posavcem pokazat kaj je to off road iz Metlike.

No, ampak malo sva se pa dajala. Dvoboj Enigme in Amike: (kliknete na kolutek s trakcem in počakate... 12M)

http://www.mobisux.com/album/showphoto. ... thecat=500

No in še sva se igrala:

Takole pa je nek fantiček (mislim da še nima 10 let) vozil svojega BIG FOOTA:

Skratka, dobivali se bomo čim večkrat, je pa tako, da lahko pride vozit KDOR HOČE IN KADAR HOČE!
Z avtom se pride čisto do odra, tako da tudi za start boxe ni problema (3m kabla). Papirje ne metati na tla, če vidite, da so tam tudi modelarji piloti se pozanimate glede mešanja frekvenc in gasa!
Pride se pa tja tako, da iz AC (sedaj je bolj gradbišče zaradi gradnje nove AC) zavijete za Krško in po kakih 2-eh kilometrih, ko zagledate znak 60km/h (nekaj 100 metrov pred tablo Krško) zavijete strogo desno navzdol, potem pa po takoj po 50-100 metrih zavijete levi na makedam in po kakih 300m ste tam.
Upam, da se bo še kdo navdušil, komentarji zaželeni in lep pozdrav vsem!!!
mimi
Član

OdgovorNapisal/-a scorpio » 04.08.2004, 21:42

Proga je super, čeprav drugih prog še nisem videl :lol: , je pa offroad na progi nekaj čisto posebnega. Ko vidiš kako se s travo poraščena proga spreminja v prašnato zemljato progo je užitek :wink: . Kar se tiče dostopa do proge in odra nimam besed. Pridet se da čisto zraven odra (imam cca 2m kabla in sem iz akuja v avtu potegnil kable za štartbox) pa še enostavno se jo najde. Letali poleg so itak ultra prijazni. Greš k njim, poveš da si se prišel izživljat, jim poveš freq. in že lahko začneš zlorabljat avto.
Imel sem nekaj problemov z gravitacijo ker mi avto nekako ni hotel pelat po vseh štirih, včasih tudi po dveh ne. še dobro da sem imel s sabo pomagača ki je skrbel za to da se je avto spet postavil na vse štiri. Na kocu dneva je bil pomagač že čisto zmatran od šprintanja po progi, avto pa kar ni in ni hotel nehati delati. :lol:

Verjetno se bova z mimijem spet dobila na progi v nedeljo, tako da če je kje še kakšen zanesenjak se nama z veseljem lahko pridruži. :wink:

lp
Dušan
Uporabniški avatar
scorpio
Novinec

OdgovorNapisal/-a mimi » 04.08.2004, 22:44

Res je, Enigma je pela in pela...
Jaz pa sem imel v nekje na polovici dogajanja težave z avtom, drug dan doma sem ugotovil, da je počila ena vzmet sklopke. Imam že novo, danes sem sklopko še malo izboljšal, saj so štifti na vztrjaniko tako smotano narejeni, da sklopka leze dol, potem pili po ohišju, dokler ne poči vzmet.
V nedeljo bom tam verjetno dopoldan, ker mi moja smotana služba veleva, da moram ob 18.00 it delat. :cry:
Ampak, treba je, da imam za gorivo, gume, dele,... :wink:
Še dobro, da imamo v Brežicah res SUPER trgovino oz. še boljšega PRODAJALCA. Štefan ti si CAR. :D 8) :wink: :!:
Ne it na dopust, pridi raje vozit. :D :D :D
mimi
Član

pozdrav

OdgovorNapisal/-a miha25 » 02.11.2004, 18:32

Sam res škoda da ta proga ne zaživi!!! Prekrasna lokacija

Dejte fantje v roke skupej plunt.
Janez MEDJA,
TOPSPEED racing team
041 723 824 po 13 uri
Janez_medja@yahoo.com
http://topspeed.si
miha25
Forumski veteran

Kraj: nč več Jesenice, BOHINJ je moj domek!

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 03.11.2004, 09:43

Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

SHEPHERD-NOSRAM-THUNDER TIGER-ASSOCIATED-NOVAROSSI-ENETTI
Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a RB Team » 03.11.2004, 15:37

Zdravo! No ja proga je videti OK. Bom zbral ekipo OffRoada 1:6 in bomo se kaj oglasili da sprobamo vaš teren!
RB Team
Lp: R.Blazina BAJA SS Čunga/Lunga Power
Uporabniški avatar
RB Team
Naš človek :)

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a dady » 03.11.2004, 19:09

Živjo!
Kolikor vem je proga spet zaraščena,zato bi predlagal da se off roaderji iz krškega zberete pa jo uredite,če je še niste.
lp davor
Slika
Uporabniški avatar
dady
Naš človek :)

Kraj: Novo mesto - Otočec

Vrni se na Splošno.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov