Motnje v sprejemniku????

Vse o avtomobilskem modelarstvu : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: FASTLANE

Motnje v sprejemniku????

OdgovorNapisal/-a cuoresportivo » 14.08.2004, 19:07

Pozdrav vsem na forumu. Imam eno težavo, ki se mi je pojavila danes v bolj vidni obliki. Namreč, ko vžgem model, mi kar naenkrat zablokira vsa elektronika. Zdaj verjetno zanima koga v kakšni obliki. torej , da razložim. Preden vžgem dela vse normalno, servota oba, pa vse, ko pa vžgem, se oba servota obrneta do fula v eno smer ion ne reagirata na komando. Baterije 100% polne, servoti brezhibni, ostane samo še sprejemnik. Prej sem rekel v bolj vidni obliki, to pa zato, ker mi je dostkrat tu na progi v MB(zdaj tisti ko vozijo gor , verjetno vejo zakaj se gre), pri prečkanju pokrova od kanalizacije, ko avto dokat zavibrira, odvzelo gas, kljub temu, da sem držal do fula. Kolega mi je rekel, da je kriv sprejemnik oz en kondenzator na njem. Imam pa sytisizer sprejemnik , ki je zraven graupner xs 6 komande. je imel kdo podobne težave pri tem in če, kako jih je odpravil oz popravil, če je to seveda izvedljivo. Ali bo terba it v shop po nov sprejemnik? Hvala že vnaprej za odgovor.
Lep pozdrav(best regards)
Aleš Berce

www.fotobanda.si
www.tehnox.si
Uporabniški avatar
cuoresportivo
----------------------------

Kraj: Šentilj\Slovenia

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 16.08.2004, 15:11

Ker je v avtu sprejemnik pogosto "tepen" ga je vsake toliko ur vožnje potrebno dat na servis da ga nazaj nastavijo

Obrni se na prodajalca kjer si kupil in bo reč dal na servis par dni in bo ok
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a cuoresportivo » 16.08.2004, 16:37

saj delno sem ugotovil kaj je narobe - ena nogica na quartzu je odlomljena oz ni stika, res pa je da kljub temu, ko je stik, ko se malo dotakneš quartza in ko je po "stresom", da spet prekinja. bom kupil novga da bo ziher , tega pa dal na servis, mogoče bo služil kot rezerva.
Lep pozdrav(best regards)
Aleš Berce

www.fotobanda.si
www.tehnox.si
Uporabniški avatar
cuoresportivo

Kraj: Šentilj\Slovenia

Vrni se na Splošno.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov