Hi!
Ker sem sedaj videl letet oba aviona tvojega grega in alienovega, bi rekel takole. Omega je dejansko nadgradnja alphe V2. Povecan ima razpon (se mi zdi). Omega ima ze zakrilca. In bi rekel, da si se alen malo mogoce res razvadil. To je jadralni model in kot taksen ni glih primeren za razna brisanja sploh pa ne za akrobacije. Kot si zadnjic sam videl ko sta z Damacom oba letela je bil Damac (zagi) kar precej hitrejsi od tvoje omege. Pocakaj na toplo vreme potem pa na tisti travnik, ko smo bli zadnjic pa zapelji nad njivo pa bos videl ko bos zacel pobirati termiko kaj je jadranje
Drugace pa mislim, da bi naredil samo zgoraj predlagano (zamenjava motorja).
Grega tvoja alpha se mi zdi da je imela drugacen motor noter ne pa me drzati za besedo mogoce je zato bilo slabse. Samo kolikor sma letela takrat ko sem bil zraven se mi je zdelo da avion lepo jadral vzpenjanje sicer res ni bilo ne vem kako mocno ampak vzlet z matom iz roke ni bil problematicen.
Ok to bo dovolj za danes in za naslednjih 10 dni razen ce bom kje na morju nasel kaksen cyberkaffe ali kaj podobnega da se konektam.
Uzivajte se naprej pa ne prevec lamat modelov
Lp Bostjan