tko da nimam niti ene fotke loma
Aha! Potemtakem si tudi (ga) tudi ti lomil!
Kar se tiče lomov mojih modelov, lahko povem da so se moji modeli večinoma lomili zaradi:
- v zgodnjih dneh RC modelarjenja predvsem zaradi katastrofalne napake v krmarjenju modela, ko je letel proti meni; zamenjava smeri ali nagiba- nato pa še bolj drastično sunkovito ukrepanje v napačno smer.
- v zrelih letih RC modelarjenja predvsem zaradi optičnih prevar, ko misliš da boš šel mimo pred drevesom, a model gre za drevo in zgine v gozdu, ali pa trešči v drevo za katerega si 100% da je vsaj 10 m zadaj za smerjo letenja
- v norem obdobju RC modelarjenja (trenutna faza) pa predvsem zaradi precenjevanja mojih in letalovih sposobnosti,

ki jih "testiram" običajno v nemogočem vremenu, na nemogočem terenu, in na neprimerni višini.
Vendar za razliko od prvih dveh obdobjih, ko mi je bilo žal za vsak model in mi je skoraj šlo na jok,

če sem model razbil, sedaj DOBESEDNO UŽIVAM ČE KREŠNEM MODEL.

Pravim sdi tako, da če se model že razbije, naj se pa s stilom in tako da je užitek videti. Saj se razbijanju ugibam, a včasih mi nek hudiček v glavi pove naj naredim tono na 1 metru višine, kar pa mi včasih ne znese najbolje. Ampak ko se potem model odbije od tal, je prav zanimivo videti

kako se "razparcelira"
Slik pa večinoma nimam ker sem skoraj Mc Gajverjeva generacija...le z bolj nepermanentnim stažem.
LP Mitja