Napisal/-a Intruder » 28.09.2004, 21:24
Bom kar jaz odgovoril....
Model ni glih najbol primeren zaradi svoje teže in površine krila! Kaj pa je pika na i, pa je profil....profil tega modela je izredni hiter, zato je letenje na pobočju z tem modelom prava oživancija! Je pa res, da če si zmešaš opcijo, da lahko daš flaperone malce dol, dobiš zelo počasen ter zelo vodljiv model, dober za pobiranje še tako malih balončkov.
Jaz sem ga imel, vendar sem ga zaradi denarnih stisk dal naprej, in mi je še zdaj žal po njem!
Moj setup:
Mini AC + MP Jet 3,8:1 planetar prenos
KAN 1050 NiMH 8x
2x Hitec HS-81 (eleroni)
2x Hitec HS-55 (smer, višina)
Sprejemnik Graupner R700
Propeler zložljivi Aeronaut 10x7
Model sicer ni šel vertikalno, vendar mu ni kaj preveč manjkalo! Penjral je izredno dobro, in po 60ih sekundah skoraj da ni bil več viden! Je pa res, da sem ga največ preletel na pobočju, kjer so nastali tudi filmčki in slike!
Če te zanima, mi piši na email, pa ti lahko pošljem kar boš želel!
P.S.
Imel sem rahle probleme z težiščem. Namreč, težišče sem imel preveč odspredaj. Postavitev komponent pa je bila sledeča... gledano odspredaj nazaj: Motor, celice, na celicah regulator, servo, in čisto na koncu, pod vijaki sprejemnik! Predlgam ti, da sprejemniško antano spelješ kar se da hitro iz trupa ter jo napneš proti repu, ker boš drugače imel motnje!
Pa še ena slikca:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Slope soaring is the way of life! (J.P.)