zivjo!
Vceraj sem rekel, da bo moj prisle okoli 100gramov in me je danes kar na rit vrglo...Ko sem imel vse skupaj je bilo malo manj kot 140gramov!!!!
No, ja ce pogledam, da nimam notri najlazjih komponent, da imam 5 baterij 50mA, da imam ta velik futaba sprejemnik itd...Ko dobim nov sprejemnik in li-po baterijo, potem bo še vedno težak okoli 115gramov. Kar je sicer bolje, ampak še vedno pretežak.
Model je malce spremenjena verzija Dragon Lady, zato sem ga kar preimenoval v Gupija:)
Ker pa je bil ravno končan in zunaj mirno ozračej sem ga vrgel. Najprej kot HLGja in mi je nekaj zavijal v levo, potem sem to urihtal in po nekajkratnem navadnem metu je prišel čaz za SAL met:)
Vržem previdno in je kar šlo. Potem pa vržem malo bolj, se mi je pa postavil na glavo in ker sme premalo vrgel, se do tal ni lepo obrnil in je priletel na nos.Rezultat: samo skrivljena kabinca. V redu, si rečem in vržem kolikor morem. Letel je visoko, se obrnil na glavo, potem pa takoj poravnal v pravo smer. In je kar lepo letel. Zagotovo bi še bolje letel, če bi ga olajšal gramov.
Za začetek sem zadovoljen. Ko bo dobil večja krila bo tudi letel precej lepše.

))
In na koncu še slikca mojga GUPIja:)))Kabinco imam sicer samo prvi del, ker sem jo naredil že zadnjič pasem potem ugotovil, da ne gre vse lepo notri. Zato bom od priliki naredil novo, celo kabinco, danes se mi je ni dalo, zato sme gor nataknil samo sprednji del:))
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.