Miniaturni ležaji in ostala železnina

Vse o avtomobilskem modelarstvu : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: FASTLANE

Miniaturni ležaji in ostala železnina

OdgovorNapisal/-a Bor » 08.10.2004, 21:05

Sej ne vem, kam naj dam tole temo. Pa naj bo tu.

Zanima me, kje se da pri nas dobit miniaturne ležaje (npr. za 3 mm os) in podobno finomehanično železnino, recimo kake osi, distančnike,... Torej material, če se človek spravi h kakemu modelarskemu projektu.

LP, Damjan
Včasih je bolje imeti mir, kot pa imeti prav!
Uporabniški avatar
Bor
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana / Velenje

OdgovorNapisal/-a mihah » 08.10.2004, 23:29

1. Povprašaj po telefonu vse modelarske trgovine. Ne bom delal reklame, ampak v eni ti lahko z zagotovostjo trdim, da se dobijo dol do 2 mm luknje.

2. napiši v http://www.najdi.si "kroglični ležaji" in raziskuj.
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a Bor » 09.10.2004, 00:05

Ja, na spletu se najde nekaj slovenskih podjetij, ampak nisem bil zadovoljen s predstavitvijo ponudbe. Sem pa mislil, da pozna kdo kako podjetje, kjer bi prodajali samo tako in podobno robo.

Kaj pa izolirana (z lakom) bakrena žica (za navijanje motorjev, zvočnikov in transformatorjev)? Seveda v maloprodajnih količinah. Konrad ima. Še kdo?

Zanima me še, a se pri nas dobi miniaturne magnetke v obliki ploščic (5x5x1 mm). Tega pa nisem našel, baje da se jih dobi v Švici...
Včasih je bolje imeti mir, kot pa imeti prav!
Uporabniški avatar
Bor
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana / Velenje

Vrni se na Splošno.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov