Spet sem naredil eno noro stvar:) In sicer, ker sem cel dan vozil letalo v avtu pa je preveč veter prihal zanj, sem imel zvečer vsega dovolj, ker je nehalo pihati. in sem šel pred Lek, kjer imajo veliko parkirišče, zraven prakirišča so koruzo že pospravili in tako se tma nahaja veeeelik prostor, ki pa je v veliki večini osvetljen:)In kaj mi je padlo na pamet. Odšel sem tja letet. Žal nisem imel fotkiča s sabo, tko, da slik še ni, bom pa v prihodnjih dneh zagotovo še šel tja:)
In kakšno je letenje? Z mojim Relexom, ki leti zelo počasi ni problemov. Res je, da umetna svetloba pač ni naravna in se ne vidi tako dobro, kot bi se moralo, celo malo hujše je kot če letite pred večerom, je pa vsekakor boljše, kot če letite v mraku. Skratka, letala ne smeš pustit previsoko, morda kakšnih 15 metrov največ, mogoče celo 20. Kar pa mojemu Relexu povsme ustreza, ker ima malo svohnejši motor. Zato sem normalno letal kakšne 3 metre visoko in naredil kar nekaj krogov:)
Tako, da če se najde še kdo, ki bi to rad probaln naj sporoči, pa gremo enkrat v večeru:))))
Skratka vožnja polna adrenalina. Zadnjič sem šel z MINI SALom, ko še ni bila pospravljena koruza, takrat sem pa zelo cvikal, da bi mi ga odneslo za ograjo tovarne:) Danes pa te bojazni ni bilo, ker sem imel nadrugi strani odprt prostor:))
Skratka noro

lp
matjaz