Ho ho ho ho!
Fantje, vi pa se res ne hecate. Kaj vse se potika po delavnicah, marsikaj se šele izdeluje, ampak če samo mi (aktivni na foromu) skupaj vržemo modele, bi bilo za en zelo zanimi miting na pobočju.
Robi
Tale tvoj DG ustvarja mešane občutke pri meni. Možnost imem, se pridružiti pri izdelavi sličnega. Pravzaprav gre za DG 300 Acro.... Peroo....tvoja slika tegale modela je pa itak bila pika na I!
Rekel sem, da imam LSa voznega.....ha ha...think again...nesel sem ga staremu "letalskemu strokovnjaku" in že je ostal v delavnici, z flikami tkanine po celotnem trupu. Nisem si mislil, da je lahko razpoka tako usodna za model (ob pristajanju bi naj bil baje zaradi razpokic zelo oslabljen na tistem mestu). Torej....za pobočja sem prizemljen. Sicer pa...kdo bi te letel v takem vremenu.
Z veseljem se bom lotil popravila, ker vem, da ko bo narejen, spet popravljen bo pravi lepotec. Čez zimo ga imam namen popraviti do faze, ko bo v zraku zgledal kot nov. Le tistega pilota Hansa bo treba malo oživeti.....zelo neživ in bled izgleda...le zakaj?
Torej....do naslednjega leta, ko bo vreme spet padina time, bo vam model ostal v tem spominu :
Lep pozdrav!
Jan
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.