[quote="Tomba"]Pred cca. 14 dnevi sem že bil 100%, da kupim LS8
Nato sem klical v MIBO in so mi rekli da ga nimajo, in DA JIH NE BODO VEČ DELALI
Takrat je bil na zalogi še en LS8-18, ki pa ga nočem zaradi vitkih konic kril (letel bi ga samo na padini - lomljivost ni zaželjena)
No, prodajalka je še dodala, da bodo MOGOČE še nardili kakšno mini serijo, ampak še ne kmalu...HALOOOOO kaj smo v socializmu da bom robo naročal in čakal nedoločen čas, češ ko bo bo...HVALA LEPA MIBO, AMPAK MODELOV NE TALATE ZASTONJ
Nato sem sicer prijazni prodajalki rekel hvala lepa in se odpravil v avstrijo k schweighoferju kjer sem dobil vse in to TAKOJ in zapravil 750 EUR, za model, pogon in drobnarije....
...jebi ga, če domači nimajo interesa da zaslužijo ga majo pa tuji trgovci
Kar se pa mibota tiče - proizvodnja ni isto kot trgovina, in modeli se hočeš-nočeš delajo v serijah po zmožnostih in povpraševanju. Kar se pa tiče socializma in čakalnih vrst - več ali manj se ves posel povsod obrača v dve smeri in sicer v izdelke ki jih dobiš takoj in tiste druge malo boljše, ki jih je treba naročiti in tudi počakati. Nisem rekel da je ls najboljši model na svetu, je pa dober in v zraku izgleda fenomenalno.
Samo toliko, pa brez zamere...
Lp, Sašo